ANWB Reizen Magazine App Stedentrip Special

Het ANWB Reiz& Magazine staat deze maand geheel in het teken van stedentrip-bestemmingen. Het reismagazine behandelt een achttal bekende en minder bekende Europese steden. Zo leest u alles over de populaire steden Parijs, Rome, Barcelona en Londen, maar wordt er ook aandacht besteed aan de minder voor de hand liggende citytrip bestemmingen Brussel, Wenen, Siena en Hamburg.

Reizen ANWB

Binnen de App kun je de laatste tweets lezen die Reiz& Magazine Stedenspecial over de betreffende stad de wereld in stuurt. Naast een fraai vormgegeven magazine dus ook actuele informatie over bijvoorbeeld exposities en festivals binnen handbereik.

uitgebreide applicatie

Verder lees je uiteraard over interessante bezienswaardigheden en is er niet bezuinigd op mooie foto’s en zelfs video’s. Bij elke attractie staat tevens aangegeven hoe je er het snelst komt met het openbaar vervoer, en kun je rechtstreeks doorverwezen worden naar de officiële website van de betreffende highlight.

De REIZEN Magazine iPad app staat inmiddels in de Nederlandse Top 3 van betaalde iPad apps. en is momenteel tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar.

ANWB Reizen

wist je dat ANWB ook reizen organiseert, waaronder stedentrips? Voor leden van de ANWB zijn er aantrekkelijke kortingen. Lees meer over de stedentrips van ANWB. Welke bestemming zou jij kiezen?


Bekijk de stedentrips & tours van bekende reisorganisaties:
getyourguide logo
ANWB stedentrips logo
GreenCitytrip logo
bebsy stedentrips logo
TUI logo

Plaats een reactie