Djoser

Djoser Reizen is specialist in rondreizen eigenlijk alle continenten. Daarnaast bieden ze ook fiets- en wandelreizen aan. Het is een reisorganisatie in het hogere segment, voor bijzondere reizen.

Djoser logo

Voor de steden-liefhebber is er een aantal rondreizen waarbij (grote) steden een prominente plek innemen. Met name deze trips zijn interessant voor bezoekers van citytripje.nl, dus over deze reizen gaat deze pagina Bezoek Djoser.nl

De Verre Reizen van Djoser

Ben je op zoek naar een waanzinnige vakantie? Dan ben je bij Djoser aan het juiste adres. Deze reisorganisatie heeft ruim 35 jaar ervaring in het organiseren van prachtige reizen. In het ruime aanbod kun je kiezen uit 200 reizen naar zo’n 100 verschillende landen. Daarnaast organiseert Djoser ook diverse stedentrips. In dit artikel lees je meer over de Djoser stedentrips. 

Djoser banner 728x90

Djoser: Verre Rondreizen met soms een Stedentrip Thema

Djoser heeft een uitgebreid aanbod van groepsreizen naar diverse bestemmingen in Afrika, Azië, Amerika, Midden-Oosten, Oceanië en Europa. Djoser biedt geen specifieke citytrips aan, maar de reisorganisatie heeft wel een groot aanbod van reizen waarin steden bezocht worden. Hieronder zullen we enkele voorbeelden noemen. 

 • Rondreis Spanje

Tijdens de Rondreis Spanje van Djoser maak je een prachtige 12-daagse rondreis door het veelzijdige land. Tijdens deze reis zul je de Spaanse steden Cordoba, Granada en Sevilla bezoeken. Bekijk deze reis.

 • Rondreis Mexico

Benieuwd naar de Mexicaanse steden Mexico-Stad, Cancun, Tijuana, San Cristóbal en Playa del Carmen? Kies dan voor de Rondreis Mexico. Tijdens deze reis geniet je van al het moois dat Mexico heeft te bieden. Bekijk deze reis.

 • Rondreis India

Staat India al lang op je bucket-list? Boek dan de Rondreis door India van Djoser. Tijdens deze reis ontdek je het prachtige veelzijdige land. Tijdens de rondreis bezoek je de Indiase steden Delhi, Mumbai, Jaipur, Agra, Varanasi en Goa. Bekijk deze reis

 • Rondreis Zuid-Afrika

ALs je naar Zuid-Afrika vliegt kun je maar beter zoveel mogelijk zien. Bij de 22-daagse trip ‘Rondreis Zuid-Afrika, Lesotho & Swaziland’ zie je echt heel veel. Bezoek aan steden Kaapstad en Johannesburg. Bekijk deze reis.

 • Rondreis Japan

Fantastisch land, waar je naast de steden Tokyo, Osaka, Kyoto en Nagasaki ook veel natuur zult bekijken. Uiteraard Mt. Fuji en een excursie naar de Asovulkaan. Dit is een 22-daagse rondreis door Japan, in groepsverband. Niet de goedkoopste res maar wel fraai. Bekijk deze reis.

 • Bekijk alle reizen, steden, vertrekdata en prijzen op djoser.nl

Adres- & Contactgegevens Djoser 

Djoser Reizen
Adres: Breestraat 125, 2311 CM Leiden
Website: www.djoser.nl
e-mail adres: info@djoser.nl
telefoonnummer: 071-5126400

Goed om te weten:

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een rondreis met steden van deze organisatie. Hieronder zetten we nog even de belangrijkste punten op een rijtje voor je: 

 • Profiteer van ruim 35 jaar ervaring
 • Scherpe prijzen
 • Duurzaam reizen
 • Onder leiding van Nederlandstalige reisbegeleiding
 • Veel individuele vrijheid
 • Gemak van een groepsreis
 • Kleine reis groepen
 • Tevens Familiereizen
 • Oog voor zowel cultuur als natuur

Over Djoser Reizen

Djoser is ruim 35 jaar geleden begonnen met het organiseren van reizen. De eerste organiseerde reis ging naar Egypte. De naam Djoser is dan ook vernoemd naar een farao die als de eerste piramide liet bouwen.

Sinds 1985 heeft de reisorganisatie een uniek concept: een andere manier van reizen. Tijdens deze georganiseerd reizen worden alle voordelen van een groepsreis gecombineerd met veel individuele vrijheid. Tegenwoordig organiseert Djoser meer dan tweehonderd verschillende reizen naar ruim honderd landen. 

Behalve het uitstippelen van de mooiste routes, zetten we ons bij Djoser ook in voor duurzame reizen, waarbij we rekening houden met mensen, milieu, natuur en cultuur. – Djoser Reizen

Djoser Family

Net als KoningAap Reizen heeft Djoser ook familie-reizen naar verre landen. Prijzige vakanties, zeker als je met twee of meer kinderen op pad gaat. Je geeft hen wel een ervaring mee die ze van hun levensdagen niet meer zullen vergeten.

De overige vakanties 

Djoser biedt niet alleen rondreizen met stedentrip-thema aan. In het uitgebreide aanbod van de reisorganisatie vind je namelijk ruim 200 verschillende soorten reizen naar 100 landen. Kies voor waanzinnige bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, Amerika, Oceanië en het Midden-Oosten.

Tijdens deze reizen profiteer je van de voordelen van het reizen met een groep. Je leert op een eenvoudige manier andere mensen kennen en je geniet samen van alles wat het land te bieden heeft. Daarnaast biedt Djoser je ook genoeg individuele vrijheid om het land te ontdekken. Alle groepsreizen zijn onder leiding van deskundige Nederlandse reisleiders die je alle ins en outs van het land vertellen. 

Alternatieve Reisorganisaties

Vind je binnen het aanbod van Djoser Stedentrips niet de reis die bij je past? Onze website staat gelukkig vol met goede alternatieven. Kijk bijvoorbeeld bij Koning Aap, Shoestring Reizen en BBI Travel Stedentrips. Wil je toch liever niet naar een ver oord vliegen en met de trein reizen naar een stad? Bekijk dan eens de pagina over Treinrondreis of GreenCityTrip. Goede reis!


Bekijk de stedentrips & tours van bekende reisorganisaties:
getyourguide logo
ANWB stedentrips logo
GreenCitytrip logo
bebsy stedentrips logo
TUI logo

Plaats een reactie