Natuurlijk Reizen

Natuurlijk Reizen is een reisorganisatie waar duurzaamheid en natuur centraal staan. Het is dus niet verwonderlijk dat ze diverse fiets- en wandelvakanties binnen het reisaanbod hebben. Voor de steden-liefhebber is er echter ook genoeg te genieten.

natuurlijk reizen logo

Natuurlijk Reizen biedt namelijk individuele autorondreizen aan, waarbij zowel natuur als grote(re) steden centraal staan. Ideaal voor citytrippers die natuur en steden willen combineren. Bekijk het aanbod op NatuurlijkReizen.nl

Natuurlijk Reizen Autorondreizen

Dit reisbureau heeft een mooi aantal autorondreizen, voornamelijk in Schotland, Ierland, Denemarken, Finland, Frankrijk en Noorwegen. Vreemde eend in de bijt is de autorondreis in TAIWAN. De organisatie vindt duurzaamheid en de lokale cuisine belangrijk, en probeert je ook altijd te laten overnachten in bijzondere hotels, weg van het massa-toerisme.

Als je wilt afwijken van de door hen geplande reis, dan kun je een rondreis op maat laten maken. Bij een aantal rondreizen staan dus ook een paar steden centraal, maar een echte citytrip-aanbieder kan je NatuurlijkReizen.nl niet noemen.

natuurlijk-reizen-website

Met onze autorondreizen verblijft u in bijzondere boutique hotels en bijzondere accommodaties die zijn geselecteerd op hun duurzaamheid. Zorg voor natuur maar ook het serveren van lokale producten en het in dienst nemen van lokale bevolking, horen bij duurzame accommodaties – Natuurlijk Reizen

Autorondreizen met bezoek aan Steden

 • Denemarken: Autorondreis langs kastelen en Jutland. Schitterende Deense natuur en kastelen, maar ook aandacht voor steden. Zo bezoek je tijdens deze autorondreis Aarhus en Kolding. Bekijk deze reis.
 • Engeland: Autorondreis Noord Engeland en Schotland. Prachtig wandelgebied, maar jij gaat voornamelijk met de auto deze regio ontdekken. Fantastische natuur, maar ook interessante steden. Je maakt o.a. een citytrip naar Edinburgh, met bezoek aan het beroemde kasteel, en Inverness, het eindpunt van de populaire Great Glen Way wandelroute. Bekijk deze reis.
 • Noorwegen: Autorondreis in het land der Vikingen. Denk je aan Noorwegen, dan denk je aan ongerept natuurschoon. Ondanks de hoge prijzen is het land zeer populair onder wandelaars, maar ook uitstekend geschikt voor een rondreis met de auto. Het land is dunbevolkt, maar kent natuurlijk wel een aantal grotere steden. Tijdens deze reis bezoek je onder meer Oslo, Trondheim, Molde en Bergen.
 • Daarnaast zijn er nog tal van culinaire reizen, fietsvakanties en wandelvakanties te boeken. Bekijk het dagprogramma’s om te ontdekken of er ook steden worden bezocht. Ook is er een coole Game of Thrones filmlocatie reis (ook individueel met de auto) in Ierland.

Adres- & Contactgegevens NatuurlijkReizen.nl

NatuurlijkReizen / NRtravel
van Hogendorpstraat 861 (geen bezoekadres)
1051 CD Amsterdam
openingstijden: niet van toepassing. Advies op afspraak
website: www.natuurlijkreizen.nl
e-mail adres: postbus@natuurlijkreizen.nl
telefoonnummer: 020 – 7511 340 

Autorondreizen banner

Alternatieve Reisorganisaties voor Citytrips

Zoek je toch meer een organisatie die zich echt specifiek op citytrip-arrangementen (vlucht + hotel) toelegt, in plaats van autorondreizen waar (grote) steden meer een bijrol vervullen? Lees dan eens onze pagina’s over TUI Stedentrips, het groene trein-stedentrip-bedrijf Green City Trip of Stedentrips.nl.

De overige reizen van Natuurlijk Reizen

Naast de individuele auto-vakanties biedt deze reisorganisatie ook fietsvakanties, wandelvakanties, single reizen, culinaire reizen en een beeldhouw-workshop-vakantie in het Portugese Alentejo aan.

Goed om te weten

 • Natuurlijk Reizen is een reisorganisatie met aandacht voor duurzaamheid, kleinschaligheid, lokale producten en weg-van-de-massa reizen
 • Vliegreizen, maar voor kortere afstanden wordt er gekozen voor trein of eigen vervoer
 • Diverse Fiets- en Wandelvakanties, ook voor singles
 • Individuele autovakanties met mooie routes door de natuur, met af en toe een bezoek aan een stad
 • Geen citytrips, maar steden nemen wel een plek in bij de meeste autoreizen
 • Werkt samen met diverse gerenommeerde reisorganisaties zoals Aktiva Tours, VOS Travel, BBI Travel, Eye4Cycling en KLM / Transavia voor vliegtickets
 • Aangesloten bij Calamiteitenfonds, GGTO en VvKR.

In onze filosofie is het belangrijk dat de lokale omgeving profiteert van het toerisme, wij werken daarom zoveel mogelijk samen met kleinschalige accommodaties, restaurants en lokale transport bedrijven

Ervaringen met de Autorondreizen met Steden van Natuurlijk Reizen

Heb je al eens een autorondreis geboekt bij Natuurlijk Reizen? Dan lees ik hier op citytripje.nl graag terug wat je er van vond. Voor welke reis had je gekozen en waarom? Wat waren de hoogtepunten en eventueel dieptepunten? Ook als je een van de andere themareizen hebt geboekt lees ik graag je ervaring of reisverslagje terug! Persoonlijk spreken vooral de wandel- en fietsvakanties me aan.


Bekijk de stedentrips & tours van bekende reisorganisaties:
getyourguide logo
ANWB stedentrips logo
GreenCitytrip logo
bebsy stedentrips logo
TUI logo

Plaats een reactie