Citytripje.nl

Zo goedkoop mogelijk naar de mooiste steden

Makkelijk, overzichtelijk en vaak nog goedkoper ook: de pakketreis met vlucht én hotel. Als u voor uw citytrip een vlucht en hotel in één keer boekt bent u vaak voordeliger uit dan als u apart op zoek gaat naar een vliegticket en een hotel. Hier vindt u een lijst van de bekendste stedentrip-aanbieders van Nederland. Deze reisorganisaties plaatsen vaak (lastminute) aanbiedingen op hun website, dus houd deze websites in de gaten. Soms kunt u hier veel goedkoper slagen dan wanneer u zelf uw ticket en hotelkamer regelt.

De volgende reisorganisaties bieden citytrip-pakketreizen aan:

Expedia.nl
GaSamen.nl
De Jong Intra

Een stedentrip pakketreis is vaak goedkoper omdat de reisbureaus kortingen op zowel vliegtickets als hotelkamers kunnen bedingen. Ook is soms de transfer van het vliegveld naar uw hotel bij de prijs inbegrepen. Het loont dus vaak om voor uw citytrip zowel het vliegticket als de hotelkamer in één keer te boeken. Let op de citytrip aanbiedingen op de websites van bovenstaande reis-aanbieders. Veel plezier op uw citytrip!

Last minute pakketreis: vlucht en hotel

Last minute pakketreizen worden ook steeds vaker aangeboden. Dergelijke reizen boekt u slechts enkele dagen van tevoren. Aanbieders van last minute pakketreizen gaan op zoek naar het goedkoopste vliegticket, de goedkoopste accommodatie en transfer. Op deze manier kan een goedkoop totaalpakket worden aangeboden waar u als consument van kunt profiteren!

Het enige nadeel van een last minute pakketreis is dat u van tevoren niet weet of deze ook aangeboden wordt naar uw favoriete bestemming. Soms is er een ruim last minute aanbod beschikbaar, maar soms niet of nauwelijks. U kunt dan ook niet blind vertrouwen op het feit dat er enkele dagen voor vertrek een ruim aanbod beschikbaar is van tientallen reizen.

vlucht en hotel boeken

Zoekmogelijkheden naar last minute reizen

Wat is de beste manier om te zoeken naar een last minute pakketreis? Bezoek allereerst één van de genoemde aanbieders van dergelijke reizen. Vervolgens kunt u de “last minute” pagina bezoeken. Daarna is het verstandig om uw budget op te geven. Hoeveel wilt u maximaal uitgeven? Door een maximumprijs op te geven worden de reizen die te duur zijn weggestreept. Verder kunt u natuurlijk aangeven wat de bestemming moet zijn. Dit kan in de meeste gevallen tot op stad-niveau opgegeven worden.

Geef eerst het land op, daarna de regio en vervolgens de stad. Daarnaast kunt u ook nog opgeven hoeveel sterren de accommodatie minimaal moet hebben. Verder kunt u specifiek aangeven welke faciliteiten er aanwezig moeten zijn. U kunt hierbij denken aan een restaurant, fitnessruimte, zwembad, sauna of tennisbaan bijvoorbeeld.

Op zoek naar een voordelige hotelkamer? Op Booking.com vindt u snel en overzichtelijk alle beschikbare hotels. U kunt de vrije hotelkamers sorteren op bijvoorbeeld prijs, beoordelingen of aantal sterren. Meer over hotels vindt u op deze pagina.

Populaire Citytrips

Miami

Ooit gedacht aan een stedentrip naar de Verenigde Staten? ...

Barcelona

Een Citytrip Barcelona, de hoofdstad van Catalunya, is altijd een ...

Lissabon

Lissabon, de stad van de Fado, krakende trammetjes, Belem-pasteitjes en ...

Praag

Citytrip Praag, mysterieus! Het geheimzinnige Praag heeft een enorme aantrekkingskracht ...

Madrid

Madrid, stad van het Prado-museum, het Koninklijk Paleis en vele ...

New York

New York, the city that never sleeps. Met zijn adembenemende ...

Berlijn

Een citytrip Berlijn is altijd een goed idee! De Duitse ...

Londen

Een Citytrip Londen is één van de meest populaire stedentrip-bestemmingen ...

Rome

De Citytrip Rome is wel de stedentrip der stedentrips! Beleef ...

Parijs

Een Citytrip Parijs betekent een trip naar de Lichtstad en ...

Istanbul

Citytrip Istanbul: Het oude Constantinopel is een ware clash der ...

Waarom een stedentri

Warschau is de hoofdstad van Polen en een aantrekkelijke stad ...

ANWB Reizen Magazine

Het ANWB Reiz& Magazine staat deze maand geheel in het ...

Top 10 Citytrips vol

Reisplannen voor het komende jaar kunnen weer gemaakt worden: deze ...

Citytrip Spel voor i

Een citytrip eens op een andere manier beleven? De Vlaamse ...

Lonely Planet Top 10

Reisgids Lonely Planet heeft een lijst opgesteld van de tien ...

Vliegtickets & Hotels zoeken

  • Hotels banner
  • Vliegtickets logo