Goedkope Pakket-Citytrips

Makkelijk, overzichtelijk en vaak nog goedkoper ook: de pakketreis met vlucht én hotel. Als u voor uw citytrip een vlucht en hotel in één keer boekt bent u vaak voordeliger uit dan als u apart op zoek gaat naar een vliegticket en een hotel. Hier vindt u een lijst van de bekendste stedentrip-aanbieders van Nederland. Deze reisorganisaties plaatsen vaak (lastminute) aanbiedingen op hun website, dus houd deze websites in de gaten. Soms kunt u hier veel goedkoper slagen dan wanneer u zelf uw ticket en hotelkamer regelt.

De volgende reisorganisaties bieden citytrip-pakketreizen aan:

Bebsy.nl
De Jong Intra
TUI
WeekendjeWeg.nl (ook in het buitenland!)
ANWB Citytrips

Een stedentrip pakketreis is vaak goedkoper omdat de reisbureaus kortingen op zowel vliegtickets als hotelkamers kunnen bedingen. Ook is soms de transfer van het vliegveld naar uw hotel bij de prijs inbegrepen. Het loont dus vaak om voor uw citytrip zowel het vliegticket als de hotelkamer in één keer te boeken. Let op de citytrip aanbiedingen op de websites van bovenstaande reis-aanbieders. Veel plezier op uw citytrip!

Last minute pakketreis: vlucht en hotel

Last minute pakketreizen worden ook steeds vaker aangeboden. Dergelijke reizen boekt u slechts enkele dagen van tevoren. Aanbieders van last minute pakketreizen gaan op zoek naar het goedkoopste vliegticket, de goedkoopste accommodatie en transfer. Op deze manier kan een goedkoop totaalpakket worden aangeboden waar u als consument van kunt profiteren!

Het enige nadeel van een last minute pakketreis is dat u van tevoren niet weet of deze ook aangeboden wordt naar uw favoriete bestemming. Soms is er een ruim last minute aanbod beschikbaar, maar soms niet of nauwelijks. U kunt dan ook niet blind vertrouwen op het feit dat er enkele dagen voor vertrek een ruim aanbod beschikbaar is van tientallen reizen.

Laat u zich graag verrassen? Overweeg dan een verrassingsreis. U kunt via zowel Bebsy stedentrips als SRPRS.me surprise citytrips boeken. U weet dan pas op het vliegveld waar u naar toe gaat!

Zoekmogelijkheden naar last minute reizen

Wat is de beste manier om te zoeken naar een last minute pakketreis? Bezoek allereerst één van de genoemde aanbieders van dergelijke reizen. Vervolgens kunt u de “last minute” pagina bezoeken. Daarna is het verstandig om uw budget op te geven. Hoeveel wilt u maximaal uitgeven? Door een maximumprijs op te geven worden de reizen die te duur zijn weggestreept. Verder kunt u natuurlijk aangeven wat de bestemming moet zijn. Dit kan in de meeste gevallen tot op stad-niveau opgegeven worden.

Geef eerst het land op, daarna de regio en vervolgens de stad. Daarnaast kunt u ook nog opgeven hoeveel sterren de accommodatie minimaal moet hebben. Verder kunt u specifiek aangeven welke faciliteiten er aanwezig moeten zijn. U kunt hierbij denken aan een restaurant, fitnessruimte, zwembad, sauna of tennisbaan bijvoorbeeld.

Goedkope Deals: Prijsvechters die naast Citytrips ook Zonvakanties en All-Inclusive Reizen aanbieden

Sommige reisorganisaties presenteren zich als echte prijsvechters, en bieden dan vrijwel altijd naast stedentrips ook andere soorten pakketreizen aan. Denk aan zonvakanties, all-inclusive-resorts of goedkope wintersportvakanties. Vaak kunnen deze bekende prijsvechters relatief goedkoop inkopen (hoger volume) zodat ze wat meer korting aan de klan kunnen doorrekenen.

Op zoek naar een voordelige hotelkamer? Op Booking.com vindt u snel en overzichtelijk alle beschikbare hotels. U kunt de vrije hotelkamers sorteren op bijvoorbeeld prijs, beoordelingen of aantal sterren. Meer over hotels vindt u op deze pagina.


Bekijk de stedentrips & tours van bekende reisorganisaties:
getyourguide logo
ANWB stedentrips logo
GreenCitytrip logo
bebsy stedentrips logo
TUI logo