Guide and Go

Slimmigheden online. Via de de website Guide and Go boek je eenvoudig tours en activiteiten op tientallen stedentrip bestemmingen. Bij populaire attracties in steden waar sprake is van massa-toerisme kun je zelf rijen vermijden.

logo guide and go

Guide and Go garandeert je de beste prijs voor jouw activiteiten en tours. Op hun site kom je activiteiten tegen waar je zelf misschien niet zo snel aan zou denken. Doe originele tours en rondleidingen en ontdek delen van de stad waar andere toeristen niet komen. Guide and Go lijkt sterk op het bekende GetYourGuide.

GuideandGo.com is jouw one-stop-shop voor onvergetelijke tours, activiteiten en attracties op bestemmingen wereldwijd. Voor de beste prijs en zonder verborgen kosten. – GuidenadGo.com

website guide and go

Welke activiteiten zijn te boeken via Guide and Go?

Vermijd de rij in 63 steden met Guide and Go. Wat jouw stedentrip bestemming ook is, goede kans dat deze site er diverse tours & tickets te boeken heeft. Enkele top-attracties die veel verkocht worden zijn onder andere:

  • London Eye: Skip the line.
  • Eiffeltoren Tour zonder wachtrij.
  • Sagrada Familia & Torens Fast Track.
  • Empire State Building Main Deck, New York City.
  • Vroege Toegang: Vaticaanse Musea, Sixtijnse Kapel en St. Peter’s Basiliek Rome.

Ook in minder massale stedentrip bestemmingen kun je leuke dingen boeken. Denk aan Curaçao, Tenerife, Genève, Cordoba en Milaan. Klik op de stad van jouw keuze en je ziet gelijk in een handig overzicht welke tours & activiteiten er te boeken zijn. Ook de kosten staan netjes vermeld.

Ticket-sites in opkomst

Het principe van ‘skip the line’ wordt steeds gebruikelijker en websites zoals Guide and Go bieden interessante tickets aan om lange wachtrijen te vermijden in maar liefst 63 wereldsteden. Het principe van ‘skip the line’? Simpel: voorkom dat je in een lange wachtrij staat die onvermijdelijk is bij de meeste toeristische trekpleisters door vooraf een speciale ticket te boeken waarmee je sneller toegang hebt tot de attractie. Je hebt dit soort tickets onder andere voor een bezoek aan de Franse Eiffeltoren.

Viator banner

Bedrijfsinformatie Guide and Go

GuideandGo B.V. Nederland
Joop Geesinkweg 901-999
1114 AB Amsterdam
website: www.guideandgo.com/nl
e-mail adres: support@guideandgo.com
telefoonnummer: +31 85 888 2923. Bellen van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 22.00 uur (Tijdszone: Amsterdam, UTC/GMT +1), behalve feestdagen.
facebook: facebook.com/guideandgo.nl

Met een fast ticket rechtstreeks de Eiffeltoren op

Populaire attracties zijn niet voor niets populair. Je moet er rekening mee houden dat alle andere toeristen net als jijzelf doet, alle interessante plekken in een stad of streek aandoen. Als je aan Parijs denkt, denk je direct aan de Eiffeltoren en als je in Parijs bent, dan kan het niet anders of je bent van plan een bezoekje te brengen aan de Eiffeltoren en het liefst er ook in naar boven te gaan.

Om lange wachtrijen te voorkomen, biedt Guide and Go een speciaal arrangement aan: met een ticket die je online via de website kunt aanschaffen, wordt gegarandeerd dat je de scherpste prijs betaalt. Daarnaast mag je met je ticket, dat je overigens niet hoeft uit te printen maar via je telefoon laat scannen, direct naar de tweede verdieping reizen. Vanaf daar kun je door naar de derde verdieping om te genieten van het prachtige uitzicht op Parijs. De fast tickets die de site aanbiedt zijn er natuurlijk niet voor alleen de Eiffeltoren. Je kunt bij Guide and Go terecht voor tal van mooie aanbiedingen in vele verschillende wereldsteden.

Redenen om te kiezen voor een fast ticket

Het principe van ‘skip the line’, oftewel ‘omzeil de wachtrij’, wordt steeds populairder, ook in Nederland. Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een ticket waarmee je de rij bij de ingang vermijdt. Zo garanderen de meeste sites dat je de beste prijsdeal krijgt als je online je tickets van tevoren al boekt. Daarnaast weet je zeker dat je een kaartje hebt voor de dag en de attractie die je wilt bezoeken. Niets is vervelender dan er op de plaats van bestemming achter komen dat je niet meer mee kunt met een tour of geen attractie in kunt omdat alle toegangskaarten al zijn vergeven. Boek je vooraf, dan weet je zeker dat je niet voor niets komt.

Ervaringen met Guide and Go.com

Ben je vaste klant van deze ticket site? Dan lezen we graag je ervaringen als reiziger terug op citytripje.nl. Klim in de pen en laat een recensie achter over Guide and Go; onder aan dit artikel vind je die mogelijkheid.

Overige Websites voor Tours & Tickets

Toch niet die tour of bezienswaardigheid gevonden die je zocht? Er zijn nog meer ticketbureaus. Kijk eens bijvoorbeeld bij TiqetsViatorTicketbar en Get Your Guide


Bekijk de stedentrips & tours van bekende reisorganisaties:
getyourguide logo
ANWB stedentrips logo
GreenCitytrip logo
bebsy stedentrips logo
TUI logo