Skip The Line

Geen zin om bij bekende bezienswaardigheden in de rij te staan tijdens je citytrip? Skip the Line! Bestel vooraf je tickets online, zodat je niet in de rij hoeft te wachten. Zonde van je tijd als je een korte citytrip gepland hebt.

Via de volgende websites is het mogelijk Skip-The-Line tickets te bestellen:


Get Your Guide

“Ontdek unieke ervaringen op plekken waar iedereen heen wil”, is te lezen op de website van Get Your Guide. En dat is inderdaad een beetje het probleem, dat het overal stervensdruk is. Op deze pagina vind je diverse websites waar je skip-the-line tickets kunt boeken en wachten kunt vermijden. Get Your Guide is een van deze sites. Bezoek GetYourGuide.nl

get your guide logo

Bij deze site boek je tickets voor tours en populaire toeristische attracties, in alle bekende stedentrip steden.

Zijn je plannen op een gegeven moment toch veranderd? Je kunt de meeste boekingen tot 24 uur voordat aanvang kosteloos annuleren. Mocht je hierbij hulp nodig hebben, dan is hun klantenservice 24 uur per dag bereikbaar.

Met Get Your Guide sta je niet in de rij bij bijvoorbeeld de Dom van Milaan, Alhambra in Granada, de Sagrada Familia in Barcelona et cetera. Maar denk ook zeker aan rondleidingen en tours die je anders misschien niet zo snel zou doen. Een overzicht van mogelijkheden vind je op GetYourGuide.nl

Dit hier onder enkele random attracties die je vaak met snelle toegang / zonder wachtrij kunt vooraf kunt boeken bij Get Your Guide. Laat je niet opjagen door het ‘snel uitverkocht’ tekstje want dat valt vast allemaal wel mee. Op deze pagina vind je meer info over GetYourGuide.


Viator

Het derde online ticketbedrijf is Viator. Op de site vind je miljoenen reviews van meer dan 100.000 tour en attracties. Deze reviews zijn achtergelaten door mede-reizigers.

viator

Viator is een bedrijf van Trip Advisor, dus het is geen wonder dat ze over vele reviews beschikken. Bezoek Viator.com

Viator verkoopt bijvoorbeeld de Roma Omnia Card. Dat is de bekende Roma Pass (48/72 uur) en Omnia Card in 1 handige kaart. Bekende steden-bestemmingen waar Viator tickets & tours voor verkoopt zijn Londen, Florence, Sydney, Parijs en Las Vegas (Grand Canyon Tours bijvoorbeeld).

Het aanbod van Viator is te groot om op te noemen. Een overzicht en zoekfunctie vind je op hun website.


Tiqets

Op Tiqets.com boek je online tickets voor culturele attracties en entertainment, direct op je smartphone. Je kan gelijk naar binnen, zonder de kaarten te hoeven printen. Ze hebben Fasttrack kaarten voor populaire bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia in Barcelona, maar ook tickets voor minder bekende attracties en tours.

logo tiqets

Prettig om je tickets alvast binnen te hebben; dat scheelt je tijd en gedoe ter plaatse. Plus je kan zo mooi je stedentrip al een beetje plannen. Ook tickets voor de Hop-on-Hop-off bus kan je op Tiqets vast boeken.

Citytrip-steden waar Tiqets producten voor heeft zijn onder andere: Rome, Barcelona, Parijs, Amsterdam, Wenen, Londen en New York. Hier het volledige overzicht van stedentrip-bestemmingen.

Bestel online en je krijgt de tickets binnen op je telefoon. Per mail, sms en ook in hun eigen app, als je die geïnstalleerd hebt. Wil je oldschool je tickets uitprinten dan kan dat natuurlijk ook, vanuit je mail. De klantenservice van Tiqets is 24 uur per dag bereikbaar via e-mail, telefoon en WhatsApp. Bekijk welke Tickets & Attracties Tiqets beschikbaar heeft.


Guide and Go

Guide and Go: Tours, Activiteiten en dingen om te doen. Dat somt de site aardig op. Via Guide and Go boek je online tickets voor topattracties.

guide and go logo

Het bedrijf belooft je 3 dingen: Alleen de beste tours, Beste-Prijs-Garantie en een hulpvaardige klantenservice. Nogal moeilijk te controleren beloftes, maar oke. Veel verkochte skip-the-line tickets zijn die voor het reuzenrad London Eye, de Eiffeltoren en het main deck van het Empire State Building.

Naast toegangskaarten hebben ze ook diverse tours, in alle bekende citytrip-steden zoals Rome, Berlijn, New York, Lissabon en Praag. Heb je je stedentrip nog niet volgepland? Kijk dan of je wellicht iets over het hoofd hebt gezien, of een leuke originele tour kunt doen via Guide and Go.

Ticketbar

Ticketbar heeft skip-the-line toegangsbewijzen voor attracties in vrijwel alle bekende stedentrip-bestemmingen. Denk aan het Colosseum en Sixtijnse Kapelin Rome, de Sagrada Familia Tour in Barcelona, de Eiffeltoren in Parijs en de Top of the Rock Deck in New York.

ticketbar

Naast kaarten voor bezienswaardigheden kun je bij Ticketbar ook kaarten voor musea, tours en soms zelfs helicoptervluchten boeken.

Je bestelt via de site en je krijgt per mail je tickets toegestuurd. Deze scan je bij de ingang van de betreffende attractie. Zo skip je de line! Als je het prettig vindt kun je je tickets ook uitprinten. Zorg er hierbij voor dat de barcode niet beschadigd raakt. Bijvoorbeeld door je toegangsbewijs te veel te vouwen. Bezoek Ticketbar.nl


Rijen bij Bezienswaardigheden en Attracties: Skip the Line!

Het massatoerisme rukt steeds meer op, en dat merk je aan de rijen bij bezienswaardigheden. Zeker bij de bekendste landmarks van een stad kan het voorkomen dat je een uur of meer in de rij staat voor de kassa. Dit geldt zeker voor de zeer populaire citytrip-bestemmingen, zoals Barcelona, New York, Rome en Lissabon.

Deze rijen kan je deels voorkomen door vooraf via internet al je toegangsbewijs te kopen. Hierdoor hoef je niet meer in de rij voor het loket.

Let wel: soms is er ook een line voor het binnengaan van het museum of de attractie. Ook voor mensen die al wel een kaartje hebben. Echter, door al je tickets online gekocht te hebben kun je je wachttijd wel behoorlijk verminderen. Skip the Line!


Bekijk de stedentrips & tours van bekende reisorganisaties:
getyourguide logo
ANWB stedentrips logo
GreenCitytrip logo
bebsy stedentrips logo
TUI logo