Citytripje.nl

Zo goedkoop mogelijk naar de mooiste steden

Geen zin om bij bekende bezienswaardigheden in de rij te staan tijdens je citytrip? Skip the Line! Bestel vooraf je tickets online, zodat je niet in de rij hoeft te wachten. Zonde van je tijd als je een korte citytrip gepland hebt.


Via de volgende websites is het mogelijk Skip-The-Line tickets te bestellen:


skip the line ticketbar

Ticketbar

Ticketbar heeft skip-the-line toegangsbewijzen voor attracties in vrijwel alle bekende stedentrip-bestemmingen. Denk aan het Colosseum en Sixtijnse Kapelin Rome, de Sagrada Familia Tour in Barcelona, de Eiffeltoren in Parijs en de Top of the Rock Deck in New York.

ticketbarNaast kaarten voor bezienswaardigheden kun je bij Ticketbar ook kaarten voor musea, tours en soms zelfs helicoptervluchten boeken.

Je bestelt via de site en je krijgt per mail je tickets toegestuurd. Deze scan je bij de ingang van de betreffende attractie. Zo skip je de line! Als je het prettig vindt kun je je tickets ook uitprinten. Zorg er hierbij voor dat de barcode niet beschadigd raakt. Bijvoorbeeld door je toegangsbewijs te veel te vouwen. Bezoek Ticketbar.nl


Guide and Go

Guide and Go: Tours, Activiteiten en dingen om te doen. Dat somt de site aardig op. Via Guide and Go boek je online tickets voor topattracties.

guide and go logoHet bedrijf belooft je 3 dingen: Alleen de beste tours, Beste-Prijs-Garantie en een hulpvaardige klantenservice. Nogal moeilijk te controleren beloftes, maar oke. Veel verkochte skip-the-line tickets zijn die voor het reuzenrad London Eye, de Eiffeltoren en het main deck van het Empire State Building.

Naast toegangskaarten hebben ze ook diverse tours, in alle bekende citytrip-steden zoals Rome, Berlijn, New York, Lissabon en Praag. Heb je je stedentrip nog niet volgepland? Kijk dan of je wellicht iets over het hoofd hebt gezien, of een leuke originele tour kunt doen via Guid and Go.


Viator

Het derde online ticketbedrijf is Viator. Op de site vind je miljoenen reviews van meer dan 100.000 tour en attracties. Deze reviews zijn achtergelaten door mede-reizigers.

viatorViator is een bedrijf van Trip Advisor, dus het is geen wonder dat ze over vele reviews beschikken. Bezoek Viator.com

Viator verkoopt bijvoorbeeld de Roma Omnia Card. Dat is de bekende Roma Pass (48/72 uur) en Omnia Card in 1 handige kaart. Bekende steden-bestemmingen waar Viator tickets & tours voor verkoopt zijn Londen, Florence, Sydney, Parijs en Las Vegas (Grand Canyon Tours bijvoorbeeld).

Het aanbod van Viator is te groot om op te noemen. Een overzicht en zoekfunctie vind je op hun website.


Tiqets

Op Tiqets.com boek je online tickets voor culturele attracties en entertainment, direct op je smartphone. Je kan gelijk naar binnen, zonder de kaarten te hoeven printen. Ze hebben Fasttrack kaarten voor populaire bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia in Barcelona, maar ook tickets voor minder bekende attracties en tours.

tiqets Prettig om je tickets alvast binnen te hebben; dat scheelt je tijd en gedoe ter plaatse. Plus je kan zo mooi je stedentrip al een beetje plannen. Ook tickets voor de Hop-on-Hop-off bus kan je op Tiqets vast boeken.

Citytrip-steden waar Tiqets producten voor heeft zijn onder andere: Rome, Barcelona, Parijs, Amsterdam, Wenen, Londen en New York. Hier het volledige overzicht van stedentrip-bestemmingen.

Bestel online en je krijgt de tickets binnen op je telefoon. Per mail, sms en ook in hun eigen app, als je die geïnstalleerd hebt. Wil je oldschool je tickets uitprinten dan kan dat natuurlijk ook, vanuit je mail. De klantenservice van Tiqets is 24 uur per dag bereikbaar via e-mail, telefoon en WhatsApp. Bekijk welke Tickets & Attracties Tiqets beschikbaar heeft.


Rijen bij Bezienswaardigheden en Attracties: Skip the Line!

Het massatoerisme rukt steeds meer op, en dat merk je aan de rijen bij bezienswaardigheden. Zeker bij de bekendste landmarks van een stad kan het voorkomen dat je een uur of meer in de rij staat voor de kassa. Dit geldt zeker voor de zeer populaire citytrip-bestemmingen, zoals Barcelona, New York, Rome en Lissabon.

Deze rijen kan je deels voorkomen door vooraf via internet al je toegangsbewijs te kopen. Hierdoor hoef je niet meer in de rij voor het loket.

Let wel: soms is er ook een line voor het binnengaan van het museum of de attractie. Ook voor mensen die al wel een kaartje hebben. Echter, door al je tickets online gekocht te hebben kun je je wachttijd wel behoorlijk verminderen. Skip the Line!

Populaire Citytrips

Miami

Ooit gedacht aan een stedentrip naar de Verenigde Staten? ...

Barcelona

Een Citytrip Barcelona, de hoofdstad van Catalunya, is altijd een ...

Lissabon

Lissabon, de stad van de Fado, krakende trammetjes, Belem-pasteitjes en ...

Praag

Citytrip Praag, mysterieus! Het geheimzinnige Praag heeft een enorme aantrekkingskracht ...

Madrid

Madrid, stad van het Prado-museum, het Koninklijk Paleis en vele ...

New York

New York, the city that never sleeps. Met zijn adembenemende ...

Berlijn

Een citytrip Berlijn is altijd een goed idee! De Duitse ...

Londen

Een Citytrip Londen is één van de meest populaire stedentrip-bestemmingen ...

Rome

De Citytrip Rome is wel de stedentrip der stedentrips! Beleef ...

Parijs

Een Citytrip Parijs betekent een trip naar de Lichtstad en ...

Istanbul

Citytrip Istanbul: Het oude Constantinopel is een ware clash der ...

Waarom een stedentri

Warschau is de hoofdstad van Polen en een aantrekkelijke stad ...

ANWB Reizen Magazine

Het ANWB Reiz& Magazine staat deze maand geheel in het ...

Top 10 Citytrips vol

Reisplannen voor het komende jaar kunnen weer gemaakt worden: deze ...

Citytrip Spel voor i

Een citytrip eens op een andere manier beleven? De Vlaamse ...

Lonely Planet Top 10

Reisgids Lonely Planet heeft een lijst opgesteld van de tien ...

Vliegtickets & Hotels zoeken

  • Hotels banner
  • Vliegtickets logo