Goedkope Reisgids

U heeft uw citytrip al geboekt en wilt u alvast wat informatie over wat u te wachten staat bij uw bezoek aan de stad van uw keuze? Een reisgids of reisboek biedt uitkomst; thuis kunt u rustig kijken welke bezienswaardigheden u wilt bezoeken, en waar u kunt gaan eten. Als u naar de goedkope restaurants gaat die deze reisgids u aanraadt bespaart u nog geld ook.

Citytrips reisgidsen en reisboeken.

Het grootste assortiment van reisboeken en reisgidsen vindt u waarschijnlijk in de webwinkel van Reisboekhandel De Zwerver. Qua prijs zijn de Marco Polo reisgidsen en de ANWB reisboekjes vaak het goedkoopst.

Indien u toch wat uitgebreidere informatie over uw citytrip wilt kunt u het beste de Capitool reisgids van uw stad nemen. Dit reisboek is wat duurder maar zéér uitgebreid. Ook leuk om weer eens na te lezen als u weer terug in Nederland bent. Vooral de overzichtskaarten per wijk zijn erg praktisch als u een stadswandeling aan het maken bent.

zwerver reisgidsen

Uw reisgids snel in huis

Als u een reisboek wilt bestellen via de webwinkel heeft u dat zeer snel in huis. Webwinkel De Zwerver heeft reisgidsen voor alle stedentrips die op deze website behandeld worden, dus of u nu een reisgids voor Barcelona, Rome, Istanbul et cetera zoekt, ze zijn allemaal aanwezig. Leuke en nuttige informatie over uw stedentrip die u voor vertrek of in het vliegtuig kunt lezen. Ook goedkope reisboeken en -gidsen vindt u op citytripje.nl

Een reisgids bestellen voor uw stedentrip.

Een stedentrip is niet compleet zonder mooie reisgids. Sterker nog, het lezen van een reisgids voordat u vertrekt is de halve pret! Als u op uw stedentrip goed beslagen ten ijs wilt komen en alle ins en outs van uw stad wilt weten kunnen we u de Capitool resigidsen van harte aanbevelen. De Capitool reisgids staat standaard vol met illustraties en foto’s, en maakt het u gemakkelijk plekjes te vinden die andere reisgidsen vergeten te vermelden.
Ook de Lonely Planet, Marco Polo en ANWB-reisgidsen geven u een goed beeld van wat u tijdens uw citytrip te wachten staat.

Dé reisboek-specialist is sinds jaar en dag de boekwinkel de Zwerver. In hun webwinkel vind u het meest uitgebreide assortiment van reisboeken en -gidsen voor stedentrips. Via de website kunt u via het zoekveld gemakkelijk zoeken op de stad waar u heen gaat. Typ bijvoorbeeld “Milaan” in als u een reisboek zoekt over Milaan, of “Milaan Capitool” als u graag de Capitool reisgids wilt bestellen.

Vind een reisgids of reisboek voor uw stedentrip naar Barcelona, Londen, Rome, Parijs of bijvoorbeeld Florence. Een reisboek over de stad waar u naar toe gaat maakt een citytrip leuker en levendiger. Ontdek tijdens uw stedentrip plekjes die u anders zeker gemist had. Kies voor een Capitool of Lonely Planet reisgids om uw stedenreis nog interessanter te maken.

Thuisbezorgd na online bestelling

De Zwerver bezorgt uw reisboek(en) netjes bij u thuis, nadat uw bestelling via de webshop veilig is betaald. Uw stedentrip gaat meer leven als u van tevoren een reisgids doorneemt; ook kunt u geld besparen op uw stedentrip door de juiste restaurants te kiezen, of korting te krijgen op bijvoorbeeld openbaar vervoer. In reisgidsen worden vaak tips gegeven om kosten te besparen, zoals bijvoorbeeld toeristen-kaarten die u korting geven op de tickets van verschillende bezienswaardigheden.

Reisgidsen voor citytrips naar bijvoorbeeld Milaan, Rome, Barcelona, Londen, Reykjavik, Brugge, Antwerpen, Helsinki, Stockholm, Istanbul, Boedapest, Newcastle, Florence, Madrid, Dresden en Berlijn. Bij de Zwerver vind u goedkope reisgidsen en duurdere luxe reisgidsen die uw bestemming uitvoerig beschrijven, mét illustraties.

Goede Reisboekhandels

Naast De Zwerver in Groningen zijn er natuurlijk nog meer goede reisboekhandelaren in Nederland. Bent u op zoek naar een goede reisboekhandel die u aan uw gewenste reisgids kan helpen? We zetten ze voor u in een overzicht:

Reisboekhandel Interglobe
Vinkenburgstraat 7, 3512 AA Utrecht
www.interglobetravel.nl

Reisboekhandel De Noorderzon
Nieuwstad 35, 6811 BJ Arnhem
www.denoorderzon.nl

Reisboekwinkel de Zwerver
Oude Kijk in Het Jatstraat 43, 9712 EC Groningen
www.dezwerver.nl

Reisboekhandel Scheltema Pied à Terre
Rokin 9, 1012 KK Amsterdam
www.scheltema.nl

Landschap Reisboekwinkel
Kleine Berg 3, 5611 JS Eindhoven
www.landschapreisboekwinkel.nl

Boekhandel Douwes / Stanley & Livingstone
Herengracht 60, 2511 EJ Den Haag
www.boekhandeldouwes.nl/stanley-and-livingstone

Niet voordelig genoeg omdat al je centen al in je hotelovernachtingen zitten? Op Marktplaats vind je natuurlijk ook tal van (eenmalig) gebuikte reisgidsen. Er zijn veel mensen die een gids kopen voor hun reisje, en er daarna niets meer mee doen. Een deel verschijnt natuurlijk op vanzelf Marktplaats. Let op dat je een beetje een recensie editie aanschaft.

Omdat deze lijst nooit compleet is zijn nieuwe suggesties altijd welkom. Dus gebruik de contact-pagina om een winkel toe te voegen.


Bekijk de stedentrips & tours van bekende reisorganisaties:
getyourguide logo
ANWB stedentrips logo
GreenCitytrip logo
bebsy stedentrips logo
TUI logo