Bolderman Stedentrips

Bolderman Reizen biedt busreizen aan naar diverse bekende steden. De meeste bestemmingen zijn in verband met de reistijd niet al te ver van huis. Denk aan steden als Praag, Wenen, Parijs, Londen en Dresden.

Bolderman Stedentrips logo

Toch zijn er ook busreizen naar bijvoorbeeld Barcelona en het Italiaanse Toscane. De reisduur van deze stedentrips is wat langer dan de dichterbij gelegen bestemmingen.

Naast Bolderman Stedentrips zijn er ook vlieg-bus-vakanties, rondreizen, excursie-reizen en wintervakanties te boeken. Je vind het gehele aanbod op de website bolderman.nl

Bolderman busreizen
De website van Bolderman Busreizen, met ruim aanbod voor stedentrips

Bij Bolderman vindt u de meest uiteenlopende stedentrips binnen Europa, van Londen en Parijs tot Boedapest en Wenen. Ook is het mogelijk om een rondreis langs verschillende steden te boeken. – Bolderman.nl

Stedentrips bij Bolderman

Bolderman biedt goed verzorgde stedentrips aan door heel Europa, tegen een goede prijs. Je kan ook een rondreis langs een aantal steden boeken, zoals bijvoorbeeld door België, Nederland of Duitsland. Andere bestemmingen zijn onder andere Praag, Parijs, Barcelona, Berlijn, Londen, Luxemburg, Kopenhagen, Malmo, Hamburg, Lubeck, Boedapest en Disneyland© Parijs. Hieronder een paar populaire stedenreizen van Bolderman:

 • Een vierdaagse stedentrip naar Praag

Een absolute topper is de stedentrip naar Praag. De Tsjechische hoofdstad is een prachtige oude stad aan de rivier de Moldau. Hier geniet je van historie en architectuur, zoals de 9e-eeuwse Praagse Burcht of de Karelsbrug die stamt uit 1357. Ook is er veel gezelligheid in het centrum en genoeg mogelijkheden om te winkelen. In vier dagen maak je kennis met alle schoonheden van deze gouden stad. Bolderman biedt deze citytrip aan tegen een zeer concurrerende prijs. Inbegrepen is een bezoek aan de Praagse Burcht en een uitgebreide kennismaking met de stad Praag.  Bekijk het aanbod voor Praag

 • Driedaagse reis Disneyland© Parijs 

Een echte droomreis vol magie en plezier voor jong en oud. Er zijn maar liefst meer dan vijftig attracties te bewonderen en er zijn leuke restaurants om gezellig samen te eten. Je verblijft in een luxe viersterrenhotel vlakbij het park. Je kan gratis gebruik maken van een shuttleservice naar Disneypark©. Deze reis is inclusief twee dagen toegang tot Disneyland© Parijs. Bekijk het aanbod voor Parijs

 • Een vierdaagse rondreis door België 

Reis in vier dagen langs de vier mooiste steden van onze Zuiderburen: Gent, Brussel, Brugge en Antwerpen. Deze reis is inclusief een boottocht door Brugge en een citytour met een gids door Brussel. Beiden zijn optioneel, dus als je andere plannen hebt is dat ook prima. Brugge kan je gerust een openluchtmuseum noemen en wordt niet voor niets ‘het Venetië van het Noorden genoemd. Tijdens deze rondreis door België kan een Bourgondisch maal met een goede pint natuurlijk niet ontbreken. 

 • Stedentrips voor muziekliefhebbers 

Bolderman biedt een paar bijzondere citytrips aan met een concert van André Rieu. Je kan een concert van André Rieu combineren met een vierdaagse reis naar Londen, een vijfdaagse reis naar Praag of een achtdaagse reis naar Wenen en het Wiernerwald. 

 • Stedentrip rondreis in eigen land

Bolderman biedt een leuke vijfdaagse all-inclusive rondreis door Nederland aan. Je verblijft in het gezellige viersterrenhotel ‘De bonte Wever’. De reis voert je langs de hunebedden in Drenthe en langs de Friese steden Bolsward en Dokkum en langs de stad Groningen. 

Goed om te weten

 • Een aanbetaling hoeft bij Bolderman Busreizen niet
 • Goed verzorgde reizen tegen een goede prijs
 • Persoonlijke aandacht
 • Goede servive
 • Van reizigers krijgt Bolderman een 8,3
 • Bolderman Busreizen maakt gebruik van Tourist Class touringcars of Comfort Class touringcars
 • Bolderman is aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds  
 • Gratis aanmelden voor de nieuwsbrief houd je op een leuke manier op de hoogte van alle nieuwtjes en voordelen en misschien doe je inspiratie op. 

Adres- & Contactgegevens Bolderman Stedentrips

Bolderman.nl, onderdeel van Viabus GmbH Zwitserland 
adres: Vendelier 61, 3905 PD  Veenendaal (geen bezoekadres)
website: www.bolderman.nl
e-mail adres: info@bolderman.nl
telefoonnummer:  0318 – 580 958

Over Bolderman Reizen

Dit bedrijf zetelt in het Nederlandse Veenendaal. Bolderman is bij de meesten van ons bekend als touroperator en organisator van busreizen. In Nederland zijn er meer dan vijftig opstapplaatsen, zodat er altijd wel één bij jou in de buurt te vinden is. Bolderman organiseert echter  – naast busreizen – ook excursiereizen, rondreizen, vlieg-busreizen, muziekreizen, autovakanties, cruises… enzovoort en ook stedentrips dus. Bekijk alle Bolderman Reizen.

Alternatieve Reisorganisaties voor Stedentrips met de Bus

Bolderman is niet de enige tour-operator voor bus-citytrips. Als je liever met een touringcar gaat dan met het vliegtuig of de auto zou je ook eens kunnen kijken bij De Jong IntraEffe Weg (zelfde moederbedrijf als Bolderman) en D-Reizen. met duurzame reisorganisatie Green Citytrip reis met je de trein naar de stad van je keuze. Denk aan München en Venetië.

Andere grote tour-operators voor citytrips zijn TUI ReizenStedentrips.nl en ANWB Reizen. Verre rondreizen waarbij je ook enkele (grote) steden aandoet vind je bij Koning Aap. Denk aan Brazilië (Rio) en Marokko (Koningssteden).

De overige reizen van Bolderman

Deze reisorganisaties heeft dus stedentrips per bus, maar ook busreizen waarbij je in 1 trip meerdere streken bezoekt. Meerderde bestemmingen tijdens een vakantie dus! Voorbeelden van deze rondreizen zijn de busreis naar Toscane, Engeland, Wenen en het Wienerwald en Corsica en Sardinië. Het gehele overzicht vind je op hun website.

Veder is er een aantal reizen met winter-thema: zoals oud&nieuw-reizen, winterreizen, kerstmarkten en andere reizen die in de feestdagen-periode plaatsvinden. Bolderman Busreizen die wat verder weg gaan starten met een vliegreis. Eenmaal op de bestemming wordt de rest van de reis voortgezet per touringcar.

Ervaringen met de Stedentrips van Bolderman

Ben je al eens mee geweest met een van de busreizen van Bolderman? Dan lees ik graag terug hoe dit bevallen is. Je kunt hie ronder een kort reisverslag of een review achterlaten. Vergeet natuurlijk niet je bestemming te vermelden. Hoe was de bus, het hotel en de maaltijden? Was de gids goed of juist niet? Wat kon er beter en wat was uitstekend? Ik hoor het graag!


Bekijk de stedentrips & tours van bekende reisorganisaties:
getyourguide logo
ANWB stedentrips logo
GreenCitytrip logo
bebsy stedentrips logo
TUI logo