Ticketbar

Ticketbar is een online ticketbroker voor citytrip attracties, zoals musea, tours, toeristische highlights, rondvaarten en dagtrips. Ze zijn daarom enigszins te vergelijken met het veelgebruikte Get Your Guide.

Je bestelt bij Ticketbar e tickets vooraf online en vermijdt wachtrijen. Jij en je gezelschap zijn zeker van jullie plek. Bezoek Ticketbar.eu

logo ticketbar

Een diner-show in de Moulin Rouge in Parijs? Meteen doorlopen bij het Guggenheim Museum in New York? Een Trabant huren in Boedapest? Het kan allemaal.

Per activiteit staat precies aangegeven waar je voor betaalt. Geef de datum (en eventueel tijd) op van wanneer je de activiteit wilt doen, en betaal online. Je boeking is gereserveerd.

Door op hun website rond te struinen vind je, naast de bekende highlights, een hoop leuke activiteiten waar je zelf normaal niet zo snel aan zou denken. Zo wordt je citytrip extra leuk en kun je er een onverwachte twist aan geven. De dienst lijkt daarmee erg op Get Your Guide, dat zeer populair is.

Ticketbar biedt u kortingen, groepsaanbiedingen en de mogelijkheid om lange wachtrijen te ontlopen bij alle grote attracties. Zie wat er te beleven valt op uw bestemming met onze stadsgids!  – Ticketbar.eu

ticketbar.eu website
Dit is de Rome-pagina, je vindt voor alle grote citytrip bestemmingen een pagina met alle tours en activiteiten

Wat voor activiteiten en tickets kun je boeken via Ticketbar?

“Haal het meeste uit uw verblijf en koop uw tickets met korting bij Ticketbar!” is te lezen op hun website. Net zoals bij andere ticketbureaus kun je bij hen entreebewijzen voor musea, attracties, rondleidingen en andere toeristische activiteiten vinden. Denk aan helicopter-tours, excursies, fietstours, rondvaarten, en algemene kortingskaarten zoals de New York Pass, de Parijs (City) Pass en Lisboa Card. Om een indruk te geven hier een overzicht van 3 bekende citytrip steden en de mogelijkheden:

Stedentrip bestemmingen waar voor je tickets kunt aanschaffen zijn verder nog onder andere: Milaan, Dubai, Brussel, Porto, Sydney, Salzburg, Rio de Janeiro en Krakau, maar ook gewoon Amsterdam en Delft.

In de meeste gevallen mag je je tickets gewoon op je telefoon laten zien, maar bij sommige controles moet je je ticket wél geprint tonen. Dit staat dan aangegeven in je orderbevestiging. Er is geen speciale app trouwens.

Let op: in tegenstelling tot enkele andere aanbieders kun je tickets niet annuleren, ook niet 24 uur van te voren. Althans niet altijd of meestal niet. Let hier dus goed op bij het aanschaffen van je tickets. Ze raden je op de site aan om te kijken of je het bij je reisverzekering kan verhalen. Je kunt ook groepsarrangementen bij hen boeken, neem dan contact op via de mail voor een scherpe prijs (althans dat vermoed ik). Allen voor grote groepen dus, voor kleine gezelschappen boek je gewoon online bij Ticketbar.eu.

ticketbar 728

Bedrijfsinformatie Ticketbar.eu

Ticketbar.eu, Avenida Carlemany 121, 3a Escaldes-Engordany, AD 700, Andorra
website: www.ticketbar.eu
e-mail adres: info@ticketbar.eu
telefoonnummer: +44 20 3514 2614
facebook: facebook.com/Ticketbar.eu
instagram: n.v.t.
twitter: twitter.com/ticketbar

Voorkom lang wachten door vooraf te boeken bij Ticketbar

Het is bekend dat je bij de meeste toeristische attracties vaak langer in de rij moet staan dan dat je daadwerkelijk kunt genieten van de attractie. Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden om de wachttijd in de rij te vermijden, bijvoorbeeld door speciale tickets die je de mogelijkheden geven om de wachtrij over te slaan of toch in ieder geval de wachttijd te verkorten.

Ticketbar is een website waar je terechtkunt voor tickets voor tal van toeristische attracties binnen en buiten Europa. De site richt zich met namelijk op kortingen en speciale tickets om niet in de wachtrij te komen. Ook biedt Ticketbar speciale groepsarrangementen aan. Het leuke aan de site is dat je, als je klikt op een stad naar keuze, verschillende interessante uitstapjes te zien krijgt. Daarnaast krijg je meer informatie over de plek en wat je zoal kunt doen.

Interessante boekingen binnen Europa

Ticketbar biedt interessante kortings- en combinatiepassen aan voor onder andere Amsterdam. Natuurlijk mag het Rijksmuseum niet ontbreken tijdens een bezoekje aan Amsterdam, bijvoorbeeld in combinatie met een tripje naar het Van Gogh Museum. De kaarten kunnen online en zonder tussenkomst van het museum zelf geregeld worden. Daarnaast worden er fietstours door Amsterdam aangeboden.

Hou je van voetbal, dan kun je alles horen over Ajax tijdens een bezoek aan het stadion. Voor Londen vind je op de site naast interessante tours ook aanbiedingen voor vervoer van de luchthaven naar een van de vele verschillende hotels in deze metropool. De site biedt tickets, al dan niet met voorrang, aan voor meer dan 55 bekende attracties in de stad, zoals een bezoekje aan de Tower of Londen of de Londen Bridge. Speciale arrangementen om het nachtleven van bijvoorbeeld de trendy wijk Camden mee te maken, zijn ook te boeken.

Toeristische hoogtepunten buiten Europa

Heb je geen zin om in New York gebruik te maken van de vele verschillende ‘hop on and hop of’ bussen die er rondrijden en wil je deze wereldstad eens vanuit een heel ander perspectief bekijken, dan kun je een helikoptervlucht boeken. Je vliegt dan over NYC heen en in plaats van dat je omhoog moet kijken naar alle skyscrapers, kijk je nu op de wolkenkrabbers neer. In New York is het voor vele bezienswaardigheden zeker een goed advies om speciale toegangskaarten te boeken waarmee je de lange wachtrijen kunt omzeilen.

Met name bij een bezoek aan het Empire State Building is het verstandig om een ‘fast ticket’ te boeken, waarmee je rechtstreeks kunt doorlopen naar de liften. Hetzelfde geldt voor een bezoek aan het Vrijheidsbeeld, zeker als je het beeld van binnen wilt bezichtigen. Je kunt dit soort tours en tickets ook boeken via GetYourGuide.nl.

Negen talen en 46 steden

Ticketbar geeft je de mogelijkheid om de informatie op de site in negen talen te lezen en bevat tickets en aanbiedingen voor culturele attracties in 46 steden, waaronder Amsterdam, Praag, Marseille, Kopenhagen, New York, Melbourne, Sjanghai en Kaapstad.

Ervaringen met Ticketbar

Boek jij je Stedentrip attracties met Ticketbar, of een van de andere online aanbieders? Dan zijn we benieuwd naar jouw mening! Wat is volgens jou de beste manier om wachttijden te voorkomen? Heb je tips voor bepaalde tours die supergoed bevallen zijn? We zien je recensies graag onderaan de pagina verschijnen. Bezoek Ticketbar.eu

Als je je ervaring met Tiqets, Get Your Guide, Guide and Go of Viator wil delen is het het prettigst als je dat op hun eigen pagina doet. Je vindt ze boven in het menu onder ‘skip the line’.

Alternatieve Online Ticket & Tours Websites

Andere online aanbieders van skip-the-line tickets en andere citytrip tours zijn Viator (een onderdeel van TripAdvisor), Get Your Guide en Tiqets. Ticketbar.eu heeft helaas geen apps; niet voor iPhone of Android. Wellicht volgen deze nog. Als je graag vanaf je mobiele telefoon vanuit een app bestelt kun je het beste Viator en Get Your Guide proberen.

Zoek je geen toegangsbewijzen maar alleen fiets-en wandeltours, dan is BajaBikes met Nederlandstalige gids een goede tip.


Bekijk de stedentrips & tours van bekende reisorganisaties:
getyourguide logo
ANWB stedentrips logo
GreenCitytrip logo
bebsy stedentrips logo
TUI logo