Effeweg Stedentrips

Met Effeweg stedentrips ga je voordeling met een touringcar op 4 of 5-daagse citytrip. Logischerwijs zijn de bestemmingen goed per bus te bereiken, dus geen Marrakech of Moskou, maar wel Berlijn en Parijs.

Effeweg Reizen logo

Vervoer, overnachtingen en ontbijt zijn geregeld, dus daar heb je geen omkijken meer naar. Er zijn diverse opstapplaatsen in Nederland. Blader je liever door een folder dan dan je online je reis boekt? Beste dan hun brochure via de website.

Op dit moment zie ik 28 stedenreizen op de website staan. Een greep uit de bestemmingen van deze bus-citytrips: Kopenhagen, Londen, Praag, Luxemburg en Hamburg. Bekijk alle bestemmingen.

Effeweg stedentrips website
de zoekmodule voor de citytrips van Effeweg

‘Onze stedentrips zijn altijd inclusief vervoer, overnachtingen en ontbijt. Zo kunt u onbezorgd genieten van een heerlijke stedentrip’ – Effeweg

Effeweg Stedentrips

Effeweg.nl heeft zestig opstapplaatsen door heel Nederland, dus er is altijd wel één bij jou in de buurt. De stedentrips van Effeweg.nl zijn altijd inclusief vervoer, verblijf en ontbijt.

Effeweg.nl organiseert een verzorgde, veilige en comfortabele reis waar ook leuke excursies bij horen, maar die zijn nooit verplicht. Je kunt kiezen voor een vier- of een vijfdaags arrangement. Er is ook de mogelijkheid om een rondreis langs verschillende steden te boeken, en er zijn themareizen zoals bijvoorbeeld kerstreizen of reizen tijdens oud- en nieuw. Ook Disneyland © Parijs vind je terug in het assortiment.

Ook kan je kiezen voor een combinatie stedentrip met een concert van Andre Rieu. Tenslotte noemen we nog tweedaagse reizen naar kerstmarkten in Duitsland, België, Engeland of Frankrijk. 

Dit zijn de stedentrips van Effeweg.nl:

 • Parijs
 • Praag
 • Berlijn
 • Londen
 • Luxemburg
 • rondreis langs vier steden in België
 • Stedentrip Kopenhagen en Malmö
 • Stedentrip Hamburg en Lübeck
 • Parijs kerstreis
 • Disneyland Parijs
 • Stedentrip Praag met concert Andre Rieu 
 • Meer dan twintig tweedaagse stedentrips naar kerstmarkten. Bekijk ze allemaal

De populairste stedentrips van Effeweg.nl 

Het vervoer wordt telkens gedaan per luxe touringcar. Inbegrepen bij alle reizen is logies en ontbijt in een goed hotel en een aantal facultatieve excursies. Daarnaast zijn er vrijwillig bepaalde uitstapjes voordelig bij te boeken, zoals een stadstour met een Nederlands sprekende gids of diners in het hotel of in een restaurant elders in de stad. 

 1. De meest geboekte reis is een vierdaagse reis naar Parijs. 
 2. Een vierdaagse stedentrip naar Praag, de hoofdstad en trots van Tsjechië. 
 3. Een vierdaagse stedentrip naar Berlijn, met zijn bijzondere geschiedenis 
 4. Een vierdaagse stedentrip naar het Britse Londen. 
 5. Een vierdaagse trip naar Luxemburg

Populaire rondreizen zijn:

 • Een vierdaagse stedentour door België (Gent, Brussel, Brugge en Antwerpen) 
 • Een vierdaagse tour door Scandinavië (het Deense Kopenhagen en het Zweedse Malmö) 
 • Een vierdaagse reis langs de Duitse steden Hamburg en Lübeck

Kerstmarkten bezoeken met Effeweg.nl 

De populairste tweedaagse reis naar een kerstmarkt, is een stedentrip naar Düsseldorf en Dortmund. Beide steden liggen in Duitsland, het land van de grote kerstmarkten. Er zijn ook andere kerstmarkten in Duitsland waar je naar toe kunt gaan met Effeweg.nl (Keulen, Bonn, Essen, Oberhausen, Kassel). Daarnaast heb je nog de keuze voor het Franse Lille, het Engelse Canterbury of het Vlaamse Brugge. Tot slot noemen we nog een driedaagse reis langs kerstmarkten aan de Moezel. Effeweg goed thuis in busreizen naar kerstmarkten en met name de oudere doelgroep vinden dit soort senioren vakanties leuk als uitje.

Goed om te weten 

 • Geen verplichte excursies
 • Comfortabel en veilig reizen per luxe touringcar met goed opgeleide eigen chauffeurs
 • Effeweg.nl werkt zonder tussenpersonen, je boekt rechtstreeks via de website, waardoor de prijs laag kan blijven
 • Geen verplichte aanbetaling
 • Op alle boekingen bij Effeweg.nl geldt de geld-terug-garantie. 
 • Effeweg.nl is aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds
 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win een prijs voor twee personen
 • Bestel de gratis brochure met alle reizen 

Adres- & Contactgegevens Effeweg Stedentrips

Effe Weg BV 
adres: Den Hulst 134, 7711 GT Nieuwleusen (geen bezoekadres)
website: www.effeweg.nl
e-mail adres: info@effeweg.nl
telefoonnummer:  088 – 1030 800

Over Effeweg Reizen

Het begon allemaal in 2002 met twee touringcarbedrijven (Gebo Tours en Betuwe Express) die iets zochten voor de rustige zomermaanden. Dit werd Effeweg.nl met stedentrips naar Parijs, Berlijn, Londen en Praag.
Dit bleek zeer succesvol en inmiddels is Effeweg.nl een touroperator die meer dan duizend busreizen per jaar aanbiedt.

Daarnaast is het aanbod uitgebreid met vliegreizen, fietsreizen, muziekreizen, reizen voor singles en nog veel meer. Per jaar genieten meer dan vijftigduizend mensen een geslaagde vakantie met Effeweg.nl.

Alternatieve Reisorganisaties voor Citytrips

Effeweg is niet de enige reisorganisatie voor bus-stedentrips. Als je liever met een touringcar gaat dan met het vliegtuig of eigen vervoer zou je ook eens kunnen kijken bij De Jong Intra, Bolderman Reizen en D-Reizen. met duurzame reisorganisatie Green Citytrip reis met je de trein naar je bestemming.

Andere grote tour-operators voor citytrips zijn TUI Reizen, Stedentrips.nl en ANWB Reizen. Voor verre rondreizen kun je bij Koning Aap terecht. Sommige van hun reizen hebben ook een sterk city-georiënteerd thema.

De overige reizen van Effeweg

Effeweg organiseert ook volledig verzorgde rondreizen, ook al per bus. Zo is er een excursie-reis van 8 dagen naar Rome, Florence en Venetië, of ga naar Wenen. Ga je liever wat verder weg Kies dan voor de 1 van de Vlieg-busreizen. Bestemmingen zijn onder andere Andalusië, Kroatië, Sicilië en Portugal. Er is een Nederlands-sprekende reisleider aanwezig.

Verder kun je bij Effe Weg terecht voor single reizen, last-minutes, fietsreizen en winterreizen. Bekijk ze allemaal op de website.

Ervaringen met de Stedentrips van Effeweg

Ben je al eens mee geweest op een van de busreizen van Effeweg? Dan lees ik graag hoe je dat ervaren hebt. Zou je Effeweg Stedentrips aanraden aan andere reizigers, of was het eens maar nooit weer? Had je genoeg beenruimte in de bus, en zat deze vol of had je twee plekken voor jezelf? Ik hoor het graag. Laat een reactie achter


Bekijk de stedentrips & tours van bekende reisorganisaties:
getyourguide logo
ANWB stedentrips logo
GreenCitytrip logo
bebsy stedentrips logo
TUI logo

Plaats een reactie