SRPRS.me

Ga je graag op citytrip maar heb je geen idee welke stad je wilt bezoeken? Kies dan voor een verrassingsreis van SRPRS.me. Met deze reisorganisatie weet je van tevoren niet welke stad je gaat bezoeken. Surprise me! Bezoek de website SRPRS.me.

SRPRS.me logo

SRPRS heeft een aantal verschillende verrassingen, maar steden staan bij alle typen reizen centraal. Zo is er een Bucketlist reis, Escape Trip en zelfs Zonvakanties.

Je kunt altijd 3 of 5 steden uitsluiten, bijvoorbeeld omdat je daar al eens bent geweest, of omdat ze je niet zo aanspreken. Dit verschilt een beetje per reissoort. Klinkt wellicht ingewikkeld maar op de website staat het duidelijk uitgelegd.

SRPRS me website
de website van SRPRS.me

Bepaal eerst wanneer, met wie en hoe lang je op citytrip wilt. De prijs voor een citytrip houd je zelf in de hand. Ga je 3, 4, 5 dagen of toch een week weg? – SRPRS.me

Wat is een Surprise Citytrip precies?

Bij een surprise citytrip bepalen jullie welke periode jullie op stedentrip gaan, maar is de stad van bestemming totdat je op het vliegveld bent een verrassing. Je kunt aangeven of je binnen of buiten Europa wilt reizen (buiten Europa duurt je trip gelijk minimaal 7 dagen). Daarnaast kun je door middel van ‘een windrichting’ wat meer controle uitoefenen op je bestemming. Omdat een plaatje veel meer zegt dan bovenstaande woorden hier een afbeelding uit het boekingsproces. Dan wordt veel duidelijk:

boekingsmodule SRPRS.me
Het begin van de boekingsmodule van SRPRS.me

SRPRS.me biedt dit soort surprise citytrips aan, maar ook roadtrips, bucketlist reizen (waarbij je wat meer inspraak hebt). Ook hebben ze een Multi-City formule waarbij je in 5 tot 14 dagen 2 tot 4 steden bezoekt. Alle vluchten duren maximaal 5 uur, nooit langer. Wel vrij decadent om voor zulke korte verlijmen meerdere keren het vliegtuig te pakken. Ik zou hier zelf niet voor kiezen. Dit soort trips waarbij je meerere steden bezoekt kunnen ook prima met de trein. Kijk eens naar Wenen, Bratislava, Budapest, die hoek.

Surprise Me banner 728x90

Adres- & Contactgegevens SRPRS.me

SRPRS 
adres: Zekeringstraat 32B, 1014 BS Amsterdam
website: www.srprs.me
e-mail adres: hallo@srprs.me
telefoonnummer:  020 – 2611 737

Stop met control freaken: geen eindeloze to-do list, gewoon gaan en zien waar je uitkomt. We hebben al een paar thema’s voor je klaargezet. Of stel je eigen citytrip samen, dat kan natuurlijk ook. – Surpsrie Me

Alternatieve Reisorganisaties voor Surprise Citytrips

Deze reisorganisatie is niet uniek in het aanwenden van verrassingsstrips naar Europese steden. Ook Bebsy biedt stedentrips aan waarbij je niet van te voren weet wat je bestemming zal worden. Bij Bebsy ga je naar Krakau, Milaan, Budapest, Porto, Dublin, Rome, Wenen of Berlijn, en je kunt kiezen uit 3 of 4-daagse stedentrips. Lees meer over de stedentrips van Bebsy.

Bebsy banner

VerrassingsTickets.nl is ook een site waar je stedentrips met onbekende bestemming kunt boeken. Vind je het leuk om ‘verrast’ te worden met een hotel in Nederland? Kijk dan eens bij Fletcher Hotels. Die bieden Verrassingshotel-arrangementen aan. Ook hebben ze toffe roadtrips door Nederland, maar hierbij staan juist wel al alle hotels vast. je kunt ook met de trein, via TreinRondreis.

Volgens mij heb ik bij de Albert Heijn ook wel eens aanbiedingen gezien voor stedentrips met een geheime bestemmingen. Welke reisaanbieder hier achter zat weet ik niet meer. Jij wel? Laat dan even een moment achter.

De SRPRS.me Roadtrip met onbekende bestemming

Naast de surprise citytrips is de SRPRS.me Multi Roadtrip een populaire formule van deze reisorganisatie. Hierbij ga je 3 tot 14 dagen met de auto een geheime roadtrip ondernemen. Je weet van te voren niet exact waar je gaat eindigen.

Afhankelijk van je reisduur doe je 2 tot 7 locaties aan. Op verplaatsingsdagen ben je 2 tot 4uur onderweg, en je vertrekt gewoon vanuit je eigen huis. Jullie verblijven in een hotel, Bed & Breakfast of appartement. Als thema kun je kiezen uit ‘stedelijk’ of ‘landelijk’. Tijdens je multi-roadtrip worden de bestemmingen een voor een onthuld in je SRPRS app. Bekijk de Multi-Roadtrips.

Waar dien je op te letten bij het boeken van een citytrip met onbekende bestemming?

Je kunt natuurlijk lukraak op ‘boeken’ klikken en denken: ‘zo dat is gefixt’. Maar verrassingen zijn leuk, maar het is beter om toch enigszins controle te houden over je verrassingsreis. Let in elk geval op de volgende punten, en neem ze mee in je beslissing:

  • Kijk of het mogelijk is steden uit te sluiten. Bij SRPRS is het mogelijk 3 of 5 steden uit te sluiten afhankelijk van het reistype. Als je al 4x in Parijs bent geweest is een vierde keer wellicht wat overdreven. Als je in de zomer gaat en niet zo van hitte houdt kun je wellicht wat Zuid-Europese steden uitsluiten.
  • Overleg uiteraard met je reispartner(s) wat hun wensen en verwachtingen zijn van een stedenreis. Je zult er versteld van staan hoe zeer dit kan verschillen, zeker als je nooit eerder met elkaar op vakantie bent geweest.
SRPRS me banner
  • Heb je keuze uit verschillende luchthavens? Kies dan voor een luchthaven bij jou in de buurt. Om de prijzen gunstig te houden zijn de vliegtijden van dit soort verrassingsreizen vaak niet heel gunstig. Als je pech hebt zul je dus een overnachting in een hotel in de buurt van de luchthaven moeten boeken, met alle kosten van dien. Met een luchthaven dichtbij huis voorkom je dit hopelijk.
  • Hoe lang duurt je surprise citytrip? Hoe korter, hoe goedkoper; dat is vaak het geval. Je moet je alleen afvragen of de reistijd niet een grote hap uit je 3 of 4-daagse stedentrip neemt. En of je niet beter voor een langere variant kunt kiezen. (of in het geval van deze reisorganisatie misschien zelfs voor een SRPRS.me multi roadtrip). ook zou je kunnen kijken of de luchthaven een beetje dicht bij het stadscentrum ligt, zodat ook de transfer niet te veel tijd kost. Bedek: een 3-daagse citytrip geeft je eigenlijk maar 1 volle dag om de stad te ontdekken. Dit is eigenlijk voor vrijwel elke bestemming te kort.

Samengevat:

  • SRPRS.me (Surprise Me) biedt diverse verrassingsreizen aan, waaronder veel stedentrips
  • Internationale organisatie met al reeds ruim 135.000 reizigers uit Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk
  • Verrassingstrips per vliegtuig (inclusief accommodatie en vluchten) of auto (roadtrips inclusief accommodatie)
  • Na je boeking download je de SRPRS Me App. In de app vind je je persoonlijke timeline waarmee de reisorganisatie je op de hoogte houdt van alle stappen van je trip
  • Je kunt bij Surprise Me ook giftcards kopen. Een leuk cadeau als je iemand wilt verrassen met een uitje naar een mooie stad. Er zijn giftcards van 10 tot 500 euro. Leuke bonus: je krijgt er een gratis extra giftcard bij. Bekijk de SRPRS.me giftcards.

Ervaringen met de Stedentrips van SRPRS.me

Heb jij je al eens laten verrassen door deze reisorganisatie? Dan ben ik erg benieuwd naar je ervaringen! Welke stad heb je bezocht en heb je echt tot op het vliegveld gewacht met kijken naar welke stad je af zou reizen? Hoe lang was je stedentrip en zou je dit achteraf anders hebben gedaan?

En het belangrijkst: wat vond je van de prijs/kwaliteit-verhouding? Was je positief verrast door het hotel of viel het juist een beetje tegen? Ik hoor het graag; laat dus vooral een comment of korte review over SRPRS.me achter.


Bekijk de stedentrips & tours van bekende reisorganisaties:
getyourguide logo
ANWB stedentrips logo
GreenCitytrip logo
bebsy stedentrips logo
TUI logo

Plaats een reactie