Shoestring

De organisatie Shoestring Reizen biedt individuele reizen, groepsreizen en single reizen aan, voornamelijk naar ‘verre’ bestemmingen. Hoewel ze geen pure stedentrips aanbieden zijn er wel diverse mooie rondreizen waarbij interessante steden worden bezocht. Daar over gaat dit artikel.

Shoestring Reizen:

De slogan van Shoestring klinkt als volgt: ‘Hoe ver kun je gaan? ‘. Hiermee doelt de reisorganisatie niet alleen op hun verre bestemmingen, maar ook op de kwaliteit van de reizen.

Ga op een prachtige stedentrip gecombineerd met natuur met Shoestring in Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Midden- of Zuid-Amerika. Geniet van leuke activiteiten en sfeervolle accommodaties.Op deze pagina lees je meer over de Shoestring reizen waarbij steden een belangrijke rol innemen. Bezoek Shoestring.nl .

Shoestring reizen website

Stel je eigen route samen in samenwerking met onze lokale agent, een echte landenspecialist. Bepaal je eigen reistempo en reis op je eigen manier met onze individuele rondreizen – Shoestring

Shoestring stedentrips in het buitenland

Met Shoestring kun je de meest avontuurlijke groepsreizen boeken. De jonge reisorganisatie is voorzien van boordevol kennis van diverse uithoeken van de wereld. Kies voor een reis naar de meest prachtige bestemmingen in Afrika, Azië, het Midden-Oosten, Midden- en Zuid-Amerika. Shoestring biedt geen specifieke citytrips aan, maar de reisorganisatie heeft wel een groot aanbod van reizen waarin steden bezocht worden. Er is meer dan genoeg keuze. Hierbij een aantal voorbeelden:

 • Reizen door Egypte

Tijdens deze rondreis geniet je van de perfecte afwisseling tussen cultuur en strand. Bij deze reis door het land bezoek je de piramides, tempels en moskeeën. Tijdens deze rondreis door Egypte bezoek je ook de wereldstad Cairo en het wereldberoemde Luxor. Bekijk de opties in Egypte.

 • Rondreis Italië

Tijdens de rondreis door Italië met Shoestring bezoek je de prachtige kusten, knusse dorpjes en mooie natuur van het veelzijdige land. Kies je voor deze reis, dan bezoek je de populaire Italiaanse steden als Rome, Pisa en Florence. Bekijk de opties in Italië.

 • Rondreis Marokko

Ga voor een onvergetelijk avontuur met de rondreis Marokko van Shoestring. Tijdens deze reis bezoek je de Sahara, het prachtige Atlasgebergte en eeuwenoude koningssteden. Je brengt een bezoekje aan de steden Marrakech, Fès en Aït Benhaddou. Bekijk de opties in Marokko .

 • Rondreis Mexico

Van dorre woestijnen tot tropische regenwouden en van eeuwenoude Maya-tempels, maar natuurlijk ook Mexico-stad. En over Maya’s gesproken, wat te denken van de mysterieuze Maya-stad Chichén Itzá? Verder: Cancun, Merida en meer. Bekijk de opties in Mexico.

 • Bekijk alle reizen, steden, vertrekdata en prijzen op Shoestring.nl
Shoestring India banner

Adres- & Contactgegevens Shoestring Stedentrips 

Shoestring Reizen
Adres: Entrada 223, 1114 AA Amsterdam-Duivendrecht
Website: www.shoestring.nl
e-mail adres: info@shoestring.nl
telefoonnummer: 020-685 02 03

Goed om te weten:

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een stedentrip van Shoestring. Hieronder zetten we de beste redenen op een rijtje: 

 • Advies van specialisten
 • Shoestring Reizen biedt individuele reizen, groepsreizen en specifieke single reizen
 • Feest in een andere cultuur met festival-reizen
 • Lokale Engelstalige reisbegeleiding
 • Vrijheid en blijheid tijdens de reis
 • Reis 100% CO2 neutraal
 • Lokale agentschappen
 • Vervoer en accommodatie zijn altijd top geregeld 
Koning Aap banner

Over Shoestring Reizen

In 1996 is Shoestring opgericht om jonge reizigers verre bestemmingen te laten ontdekken, maar binnen een zo klein mogelijk budget. De reisorganisatie begon met het organiseren van avontuurlijke groepsreizen, maar inmiddels is het aanbod uitgebreid met speciale single reizen en unieke rondreizen en geweldige stedentrips.

Elke groepsreis, rondreis en stedentrip biedt de perfecte mix van actie, avontuur en plezier. Daarnaast organiseren ze een beperkt aantal reizen naar festivals. Interessant als je andere culturen wilt leren kennen.

De overige vakanties van Shoestring 

Shoestring werd gestart met het organiseren van groepsreizen, want dingen samen ondernemen is altijd net wat leuker! De reisorganisatie heeft inmiddels een groot aanbod van avontuurlijke groepsreizen, unieke individuele rondreizen en speciale single reizen naar de meest prachtige bestemmingen. Of je nu als single, koppel, familie of vrienden op vakantie gaat. Het maakt niet uit, de reisorganisatie heeft voor ieder wat wils. 

Alternatieve Reisorganisaties

Beschikt Shoestring niet over de stedentrip die je in gedachte had? Gelukkig vind je op onze website een groot aanbod met andere uitstekende alternatieven. Kijk bijvoorbeeld bij TUI Stedentrips of Djoser. Wil je op een duurzame reis met een klein gezelschap? Kies dan voor een van de stedentrips van Koning Aap Reizen. Veel plezier op je ‘verre’ citytrip! 

Ervaringen

Ben jij al eens op reis geweest met deze organisatie? Ik lees je ervaringen natuurlijk graag terug. Geef uiteraard je bestemming aan en of je met een single reis, groepsreis of lekker individueel op pad bent geweest.


Bekijk de stedentrips & tours van bekende reisorganisaties:
getyourguide logo
ANWB stedentrips logo
GreenCitytrip logo
bebsy stedentrips logo
TUI logo