Parkos

De website Parkos.nl vergelijk verschillende aanbieders van vliegveld-parkeren met elkaar, en dit van alle grotere luchthavens. dus niet alleen Schiphol. Ze bieden shuttle parkeren (meest gebruikt) maar ook zelfs valet parkeren. Bezoek Parkos.nl

Vergelijk parkeerplekken en prijzen bij alle grotere vliegvelden in Nederland, Duitsland en België

Gebruik Parkos om een betaalbare parkeerplek bij het vliegveld te vinden

Logo Parkos

Een van de grootste nadelen van vliegen naar je vakantiebestemming is het vinden van een betaalbare parkeerplek bij een vliegveld.

Gelukkig kan Parkos je hierbij helpen! Maak gebruik van Europa’s meest toonaangevende online vergelijker voor parkeerplaatsen in de buurt van vliegvelden en ga zorgeloos en zonder stress op reis!

Parkos banner 728x90

Parkos: Vergelijk aanbieders voor de goedkoop en veilig parkeren

Parkos is een online platform dat verschillende parkeeraanbieders met elkaar vergelijkt om zo voor jou de goedkoopste plek te vinden. Parkos vergelijkt de parkeerplekken nabij diverse vliegvelden in Nederland, Duitsland en België. Op de website vind je een uitgebreid overzicht van alle parkeerbedrijven die zich rondom deze airports bevinden. Verder voorziet Parkos je van alle informatie als het gaat om parkeerdiensten en de exacte tarieven. 

Je vult in de vergelijker eenvoudig je vliegveld, vertrek- en aankomstdata inclusief tijden in en de site vergelijkt de prijzen en geeft je de goedkoopste opties. Ook zie je de beoordelingen en services in een praktisch overzicht.

Bespaar op parkeerkosten 

Gebruik Parkos om een voordelige parkeerplek te vinden vlak bij het vliegveld. Hierdoor ga je gerust en zorgeloos op reis naar je vakantiebestemming. Parkeer betrouwbaar en gemakkelijk je auto voor een zeer scherpe prijs. Met behulp van Parkos zul je flink op parkeerkosten besparen wat je natuurlijk goed kunt gebruiken tijdens je vakantie!

Handig overzicht van alle extra diensten en services 

Parkos helpt je niet alleen met het vinden van de goedkoopste parkeerplek bij een airport, maar het online platform biedt je ook een handig overzicht met verdere informatie omtrent extra diensten en services. Denk hierbij aan dingen als overdekt parkeren, locatie, betaalmogelijkheden, shuttle transfers en valet parking.

Verder geeft Parkos je ook een overzicht van reviews over de parkeeraanbieders. Klanten kunnen een recensie achterlaten, zodat jij eenvoudig de meest betrouwbare optie kunt vinden om je auto te parkeren. Bezoek Parkos.nl.

Vind eenvoudig een parkeerplek bij Schiphol, Eindhoven Airport of Düsseldorf Airport

Vlieg je vanaf Schiphol, Eindhoven Airport of Düsseldorf Airport en ben je op zoek naar een parkeerplek voor een korte of lange periode parkeren? Dan ben je bij Parkos aan het juiste adres. Parkos is de nummer 1 website van Nederland waar je zowel goedkoop als veilig een parkeerplek bij een airport kunt vergelijken en boeken.

Parkos.nl Parkeren banner 728x90

Parkos Schiphol

Op de website kun je lezen dat Schiphol op moment van schrijven 28 parkeerplaatsen heeft. De ‘best beoordeelde’ parkeerplaats is Airport Indoor Parking. De goedkoopste parkeerplaats bij Schiphol is op dit moment Q-Park Park+Fly Hoofddorp. Als je zicht mogelijk bij Schiphol wilt parkeren kies je voor ValetSchiphol. Uiteraard is deze optie aan de dure kant. Bekijk alle opties op Parkos.nl/Schiphol.

Parkos Düsseldorf

Bij Dusseldorf Airport (niet te verwarren met Weeze) parkeer je op dit moment het goedkoopst bij PSD BANK DOME Düsseldorf. De best beoordeelde parkeergelegenheid is Parken 53 GmbH. In totaal zijn er 32 parkeerterreinen, waarvan Best-Park het dichtst bij het vliegveld ligt. Bekijk alle opties en vergelijk de prijzen op Parkos.nl/Dusseldorf.

Parkos Eindhoven

Vlieg je vanaf Eindhoven Airport en wil je de auto achterlaten? Dan staan er 12 parkeerterreinen tot je beschikking. De voordeligste is op moment van schijven kennelijk Budgetparking Eindhoven. De dienst met de beste beoordelingen is Airport Eindhoven Parking. Vind je het belangrijk dat de afstand tot de luchthaven zo klein mogelijk is kies je voor Eazzypark. Bekijk alle opties en prijzen op Parkos.nl/Eindhoven.

Parkos Rotterdam / Den Haag Airport

Rotterdam / The Hague Airport is een kleine luchthaven. Ik ben er 1x vanaf gevlogen, naar Corsica. Prima vliegveldje! Parkeren heb ik zelf geen behoefte aan, maar als je dat wel hebt zijn er 5 parkeerterreinen waar je uit kunt kiezen. De goedkoopste is momenteel Speed Parking, en de best beoordeelde Park Simply. Dichtbij de terminal parkeren doe je via Valet Parking Rotterdam Airport, een valet service en dus duur(der). Meer info op Parkos.nl/Rotterdam.

Overige Vliegvelden

Dit zijn een beetje de grote jongens, maar je kunt ook de tarieven vergelijken voor parkeren bij kleinere luchthavens. denk aan Weeze, Zaventem, Charleroi, Maastricht, Groningen en Frankfurt. De gehele lijst vind je op de website.

Het begin van Parkos

Reizen is altijd een van de grootste passies van Parkos geweest. Want wat is er nu mooier dan reizen? Het bedrijf is in 2004 begonnen als een reisblog. Dit begon als een platform waar reiservaringen gedeeld konden worden, maar het veranderde al snel in een website met de beste tips en hints om goedkope vliegtickets en accommodaties te boeken.

Er kwamen vaak vragen binnen van lezers over een goedkoop alternatief voor het parkeren bij vliegvelden. Naar aanleiding van deze verzoeken werd het uiteindelijke bedrijf opgericht. 

Een website waar je op één plek parkeeraanbieders in een veilige omgeving kunt vergelijken, reserveren en betalen. – Parkos.nl

Parkeer-aanbieders persoonlijk geselecteerd en gecontroleerd

Vandaag de dag kun je Parkos gebruiken om diverse parkeer-aanbieders te vergelijken, reserveren en betalen. Het bedrijf neemt de feedback van klanten zeer serieus. Dit betekent dat de website continu verbeterd wordt, waardoor je als gebruiker als veilig en vol vertrouwen een parkeerplek kunt boeken.

Parkeren bij Vliegveld banner

Niet elk parkeerterrein komt zomaar op hun website terecht. Alle aanbieders worden namelijk persoonlijk geselecteerd en gecontroleerd.

De parkeerplekken worden regelmatig bezocht en inspecties uitgevoerd. Hierdoor kun je je auto altijd met een gerust hart achterlaten voordat je op reis gaat. 

Nog makkelijker is het natuurlijk om met de trein naar de luchthaven te gaan. Sterker nog, er worden zelfs stedentrips met de trein aangeboden zodat je helemaal niet meer hoeft te vliegen. Een andere organisatie is Treinrondreis.nl

Profiteer altijd van de scherpste prijs voor een parkeerplek 

Parkos werkt al jaren samen met diverse parkeeraanbieders. Door deze fijne samenwerking en de vele boekingen via Parkos, is het platform altijd in staat om de scherpste prijs te bieden. Als klant profiteer je direct van deze korting! 

landend vliegtuig bij Schiphol
Landend vliegtuig bij Schiphol Airport. Kies voor valet parking en wees binnen mum van tijd terug bij je auto

Ervaringen met Parkos

Gebruik jij deze dienst om voordelige parkeerplekken te vinden voor je stedentrip of langere vakantie? Ik lees je ervaring met dit bedrijf graag terug. Laat hier onder een reactie achter.


Bekijk de stedentrips & tours van bekende reisorganisaties:
getyourguide logo
ANWB stedentrips logo
GreenCitytrip logo
bebsy stedentrips logo
TUI logo

Plaats een reactie