Fletcher Roadtrip

Meerdaagse hotel-arrangementen waarbij je met de auto van Fletcher hotel naar hotel rijdt: dat is wat het Fletcher Roadtrip concept in het kort betekent.

De arrangementen duren 7 of 9 dagen (zie onder) en je overnacht 2 nachten achter elkaar in hetzelfde Fletcher hotel, waarna je naar het volgende hotel rijdt. Onderweg bekijk je mooie highlights, maar je kunt ook helemaal zelf over je route beslissen.

Alle roadtrips zijn gewoon in Nederland, en er zijn 6 thema-routes waar je uit kunt kiezen. Voor stedentrip-fans is de City to City Roadtrip de meest voor de hand liggende keuze, maar er zijn ook andere interessante thema’s, zoals de Nederlandse Kust en Natuurparken. Bekijk alle Fletcher’s Roadtrips op hun website: FlecthersRoadtrips.nl.

Wat houdt een Fletcher Roadtrip precies in?

Afhankelijk van de lengte van je roadtrip overnacht je 6 of 8 nachten in 3 of 4 verschillende hotels. Ontbijt is elke ochtend inbegrepen. Het diner is inbegrepen bij de helft van de dagen. Je krijgt dus 3 of 4x een  heerlijk 3-gangen Menu du Chef; dit is altijd op de aankomstdag. Bij elk arrangement krijg je een Informatiepakketje inclusief leuke hoogtepunten tijdens de route van de dag. Gratis WiFi en Parkeren (op enkele hotels na) is ook inbegrepen.

Fletcher Roadtrip website
de website van Fletcher’s Roadtrips

Omdat je overal twee nachten verblijft kun je ook in de omgeving leuke dingen ondernemen, en bijvoorbeeld een interessant museum of leuk restaurant opzoeken. Het hotels liggen trouwens niet ver van lekaar, het is een uur tot anderhalf uur rijden. Je zit dus (gelukkig) niet de hele dag in de auto en hebt ruim de tijd voor leuke dingen onderweg of bij aankomst.

Overzicht van Fletcher’s Roadtrips:

Als je een Fletcher Roadtrip wilt maken kun je op dit moment uit 6 verschillende routes kiezen. Elk route heeft een eigen thema. Als je van steden houdt ligt het voor de hand om voor de Fletcher Route ‘City to City’ te kiezen. Hierbij overnacht je in Amsterdam, Leeuwarden, Epe (Zwolle) en Rosmalen (met Den Bosch als uitvalsbasis vlakbij).

Ik zet ze toch alle 6 even op een rijtje. Op FletchersRoadtrips.nl vind je ook een handig overzichtskaartje met de 6 themaroutes.

  • Fletcher Route Costa de Holanda: 7-daagse hotel-arrangement met 2 overnachtingen in Bergen aan Zee, Noordwijk en het Zeeuwse Renesse. Roadtrip met kust-thema, dus lekker uitwaaien op het strand. Je overnacht achtereenvolgens in Fletcher Hotel Marijke, Fletcher Hotel De Witte Raaf en Fletcher Landgoed Hotel Renesse. Bekijk deze Roadtrip
  • Fletcher Route Back to Nature: 9-daagse hotel-arrangement met 2 overnachtingen in maar liefst 4 hotels. Achtereenvolgens zijn dit Fletcher Hotel De Zeegser Duinen, Fletcher Hotel Victoria-Hoenderloo, Fletcher Hotel Amersfoort en Fletcher Hotel Boschoord. Natuurschoon staat centraal tijdens deze reis, met natuurgebieden De Drentsche Aa, Nationaal Park De Hoge Veluwe, de Soesterduinen en de Utrechtse Heuvelrug en tot slot  Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Bekijk deze Roadtrip
  • Fletcher Route City to City: ik noemde hem al eerder, de enige ‘echte’ citytrip roadtrip van Fletcher. Met eigenlijk maar 2 grote(re) steden: Amsterdam en Leeuwarden. Tijdens dit 9-daagse arrangement overnacht je dus in 4 luxe Fletcher hotels. Waarom Rosmalen 9vlakbij Den Bosch) en Epe (oke dat ligt nog vlak bij Zwolle) in het City to City arrangement zitten snap ik niet helemaal. Anyway, je overnacht achtereenvolgens in Fletcher Hotel ‘s-Hertogenbosch, Fletcher Hotel Epe-Zwolle, Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof en Fletcher Hotel Amsterdam. Bekijk deze Roadtrip
voordeeluitjes banner
  • Route Hollandse Highlights: 9-daagse hotel-arrangement met 2 overnachtingen in maar liefst 4 hotels. Wat de Nederlandse hoogtepunten zijn is natuurlijk subjectief, maar het hotel op de Wageningse Berg ligt in elk geval wel hoog en beidt een schitterend uitzicht! Andere hoogtepunten bij deze roadtrip zijn (als je wilt tenminste Giethoorn en het geweldige Kröller-Müller Museum in Nationaal Park de Hoge Veluwe. Je overnacht achtereenvolgens in Fletcher Hotel Leidschendam-Den Haag, Fletcher Hotel Amsterdam, Fletcher Hotel De Wageningsche Berg en Fletcher Hotel De Eese-Giethoorn. Bekijk deze Roadtrip
  • Route Family Fun. Ga je op pad met kinderen? Kies dan voor de kindvriendelijke Fletcher Roadtrip. Bij dit 7-daagse hotel-arrangement (dus 3 x 2 overnachtingen) kun je met de kids onder meer het dierenpark De Beekse Bergen en het leerzame Nederlands Openluchtmuseum bezoeken. Het eerste hotel ligt trouwens vlakbij Wildlands Adventure Zoo in Emmen. De overnachtingsplekken zijn achtereenvolgens: Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen, Fletcher Hotel De Buunderkamp en Fletcher Hotel Waalwijk. Bekijk deze Roadtrip
  • Route Haute Cuisine: bedoeld voor fijnproevers. Ook dit is weer een 7-daags arrangement. 3 x heerlijk 3-gangen Menu du Chef, met overnachtingen in Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe (Culinaire hotspot restaurant Bar Bistro DuCo), Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland (eventueel dineren bij Michelinster restaurant De Kromme Dissel, anders gewoon in restaurant De Kriekel) en Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam (met luxe restaurant Marina Lounge). Bekijk deze Roadtrip

De sfeervolle hotels waarin je verblijft zijn allemaal gelegen in of op zeer korte afstand van plekken in Nederland die je echt bezocht moet hebben! – Fletcher’s Roadtrips

Fletcher Hotels en overige arrangementen

Fletcher heeft regelmatig goede deals, ook als je niet 7 dagen op pad wilt. Schrijf je in voor hun nieuwsbrief en je krijgt regelmatig leuke aanbiedingen. Zeker als je gewoon een weekendje weg wilt en aan 2 nachten meer dan genoeg hebt. Schrijf je in voor de nieuwsbrief via hun website.

Naast auto-roadtrips heeft deze hotel-keten ook leuke fiets- en wandelarrangementen. Onder de noemer Klavertje Vier Fietsen of Klavertje Vier Wandelen kun je enkele dagen een mooie omgeving verkennen. Je fietst, of wandelt van Fletcher hotel naar hotel. Ook hier zitten diners en faciliteiten inbegrepen.

De route die je langs de spectaculaire highlights gaat afleggen hebben wij deels al voor je uitgestippeld. Zo staan de hotels waar je in overnacht vast, maar kun jij zelf besluiten hoe je naar het volgende hotel rijdt! 

Meer Hotel-Arrangementen in Nederland

Is een Fletcher’s Roadtrip toch niets voor jou? Er zijn nog veel meer aanbieders van hotel-arrangementen in eigen land, zowel in de grote steden als in de natuur. Kijk voor voordelige arrangementen ook eens bij de overige Fletcher Hotels, Voordeeluitjes.nl. Valk Exclusief, HotelSpecials, Hotelmoment en Hotels.nl. Ik heb ook een pagina met veelgestelde vragen over Fletcher Hotels geschreven,

Ga je graag op citytrip, maar vlieg je liever niet? Kijk dan eens bij GreenCitytrip. Dit zijn stedentrips met de trein naar uiteenlopende bestemmingen, zoals Milaan en Venetië.

Ervaringen & Reviews

Heb jij al eens 1 van Fletcher’s Roadtrips ondernomen? Dan vind ik het superleuk als je jou ervaringen wilt dalen met de andere lezers van deze pagina. Laat een korte review of reisverslag achter. Laat ook weten voor welk Roadtrip them je gekozen hebt.


Bekijk de stedentrips & tours van bekende reisorganisaties:
getyourguide logo
ANWB stedentrips logo
GreenCitytrip logo
bebsy stedentrips logo
TUI logo

Plaats een reactie