TreinRondreis

Met TreinRondreis maak je de mooiste rondreizen door Europa, milieuvriendelijk… per trein! Ze bieden treinreizen aan door heel Europa, waarbij bij een groot aantal reizen ook bekende stedentrip-bestemmingen worden aangedaan.

Mooie treinrondreizen gaan bijvoorbeeld door Schotland en Zwitserland, maar je kunt ook steden bezoeken als Berlijn, Wenen en Barcelona. Bekijk alle opties en prijzen op TreinRondeis.nl

Treinrondreis Stedentrips

Ontdek nu de mooiste Europese steden per trein. De trein biedt de perfecte mogelijkheid om ontspannen en duurzaam te reizen. Treinrondreis heeft een uitgebreid aanbod van onvergetelijke treinreizen. Kies voor een rondreis door Noorwegen, Zwitserland of Scotland of ga voor een leuke stedentrip met Treinrondreis! In dit artikel lees je meer over de Treinrondreis stedentrips. 

Treinrondreis website

Treinrondreis.nl: Stedentrips in het Buitenland

Wil je er graag even tussenuit? Dan is een stedentrip in Europa altijd een geweldig idee! Wil je graag duurzaam en ontspannen reizen? Kies dan voor een stedentrip met Treinrondreis. Deze reisorganisatie biedt diverse leuke stedentrips naar verschillende steden in Duitsland en België. Bij al deze stedentrips is zowel de treinreis als het hotel inbegrepen in de prijs. Er is meer dan genoeg keuze. Hieronder enkele voorbeelden van een stedentrip met Treinrondreis: 

 • België: Antwerpen, Brugge
 • Duitsland: Hamburg, Berlijn, Bonn, Koblenz, Trier
 • Frankrijk: Parijs
 • Oostenrijk: Wenen
 • Hongarije: Boedapest
 • Tsjechië: Praag 
 • Bekijk alle reizen, steden, vertrekdata en prijzen op treinrondreis.nl
Treinreis banner 728x90

Treinrondreis.nl stelt op verzoek ook rondreizen op maat samen. “Persoonlijke service is voor ons een belangrijk uitgangspunt” – Treinrondreis.nl

Adres- & Contactgegevens

Treinrondreis 
Adres:  Grondherendijk 41, 3082 DG Rotterdam (geen bezoekadres)
Website: www.treinrondreis.nl
Telefoonnummer: 010 – 26 13 0 43

Goed om te weten:

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een stedentrip met Treinrondreis. Hieronder zetten we nog even de belangrijkste punten op een rijtje: 

 • Duurzaam op reis gaan. Comfortabel zitten
 • Een geweldige en ontspannen manier van reizen
 • Snel en handig
 • Je komt direct aan in het centrum van de stad
 • Boek eenvoudig het transport als de hotelovernachting
 • Wil je meer dan een stedentripje? Overweeg dan de rondreizen in Italië, Zwitserland, Duitsland of Centraal Europa. Bekijk alle reizen

Over Treinrondreis Reizen

Het bedrijf is 15 jaar geleden opgericht door Hildebrand van Kuyeren. Hij begon met reizigers op weg te helpen om nationaal en internationaal met de trein te reizen. Van Kuyeren heeft de rondreizen met veel aandacht samengesteld. Kies uit rondreizen naar prachtige bestemmingen of ga voor een leuke stedentrip. Ga duurzaam op reis met de trein en geniet van het mooie uitzicht en comfort tijdens je rit. 

De website is een initiatief van treinreiziger.nl, de website die je misschien wel kent van kortings-acties van de NS.

Treinrondreis Zwitserland banner

De overige vakanties van Treinrondreis

Treinrondreis biedt niet alleen stedentrips aan met de trein. Bekijk het uitgebreide aanbod van treinreizen en ontdek Europa per trein. Zo kun je kiezen voor een prachtige rondreis door Zwitserland waarbij je diverse steden en plekken bezoekt. Daarnaast kun je ook kiezen voor een 8-daagse rondreis door Europa. Het aanbod van deze reisorganisatie wordt constant uitgebreid. Volgens de planning zal de organisatie ook reizen naar Noorwegen, Italië en Schotland gaan aanbieden. 

Alternatieve Reisorganisaties

Kun je in het aanbod van Treinrondreis Stedentrips niet de trip van je dromen vinden? Gelukkig biedt onze website veel goede alternatieven. Kijk bijvoorbeeld bij Koning Aap Stedentrips en BBI Travel Stedentrips.

Een andere bekende organisatie die stedentrips per trein aanbiedt is GreenCitytrip. Wil je op een mooie verre reis met een groep? Bekijk dan de pagina van Shoestring Stedentrips. Toch liever vliegen? Bekijk de pagina over goedkoop vliegtickets scoren.

Ervaringen met TreinRondreis

Ben je fan van treinrondreizen en besteed je de planning graag uit aan een reisorganisatie? Dan ben je wellicht al eens meegewerkt met dit reisbureau. Als dat het geval is lees ik graag je ervaringen terug natuurlijk! Je review is zeer welkom.


Bekijk de stedentrips & tours van bekende reisorganisaties:
getyourguide logo
ANWB stedentrips logo
GreenCitytrip logo
bebsy stedentrips logo
TUI logo

Plaats een reactie