Parkeren bij Schiphol

Als u naar uw stedentrip-bestemming vliegt vanaf Schiphol, is het lekker als u daar uw auto voor langere tijd kunt parkeren. Parkeren bij Schiphol is tegenwoordig big business, en er zijn een behoorlijk aantal aanbieders op de markt actief. Elk met hun eigen prijzen, service et cetera.

Parkos.nl is een bekende aanbieder, maar er zijn er meer. Op deze pagina vindt u een groot aantal aanbieders waarbij u kunt parkeren bij Schiphol op een rijtje. Via de respectievelijke websites kunt u (lang) vooraf al uw plekje reserveren tegen een tarief dat u aanstaat

Parkeren bij Schiphol: online regelen

Tip: boek ruim vooraf om een goedkoop parkeertarief te vinden. Soms zijn er aanbiedingen, soms niet. De prijzen voor langparkeren zijn onder andere afhankelijk van de service en locatie, en uiteraard de tijd dat u uw auto wilt laten staan. Haalt u zelf uw auto op en brengt u deze weg, of kiest u voor valet parking. Allemaal factoren die van invloed zijn.

parkeren bij Schiphol terminal 2

Bovenstaand rijtje met mogelijkheden voor parkeren bij Schiphol is niet compleet, er zijn talloze sites waar u dit kunt regelen. Meer lezen over de services van Parkos kan op deze pagina.Ze bieden zowel valet parking als shuttle bus parking aan.

Persoonlijk ga ik veel liever met de trein aan Schiphol, als de vluchttijden een beetje oke zijn. Dit vind ik veel prettiger dan een auto dagenlang ergens rond het vliegveld te laten staan. Als je midden in de nacht vliegt en de trein geen optie is, of je woont in the middle of nowhere is de auto en langparkeren waarschijnlijk een stuk makkelijker ja. Nog geen vliegticket? Lees de pagina over vliegtickets en scoor een gunstig ticket. Voor sommige stedentrips is NS International een prima alternatief. Goede reis!


Bekijk de stedentrips & tours van bekende reisorganisaties:
getyourguide logo
ANWB stedentrips logo
GreenCitytrip logo
bebsy stedentrips logo
TUI logo