Geïnteresseerd in vliegtuigen? Vliegtuig spotten kan ook online!

Vliegtuigen spotten hoef niet meer in de kou dankzij een vliegtuigradar op je telefoon of laptop. Het kan immers enorm leuk zijn wat voor vliegtuigen er aan de andere kant van de wereld vliegen en op welke bestemmingen zij landen.

Altijd al willen weten hoe de nationale vliegtuigmaatschappijen van zuidoost Azië eruit zien en waar deze naar toe vliegen? Zoom in op de landen in deze regio en maak kennis met airlines die hier in Nederland niet op aan vliegen. Denk hierbij aan Lao Airlines van Laos, Vietnam Airlines van Vietnam en Bangkok Airways uit Thailand om er maar een paar te noemen.

Welke maatschappijen vliegen waar naar toe

Zo kan je toch nog meer zien dan dat je alleen langs vliegvelden in eigen land of een buurland staat. Het is immers ook enorm interessant om te zien waar deze maatschappijen allemaal heen vliegen vanuit je luie stoel. Zo vliegt Vietnam Airlines niet alleen naar diverse Aziatische bestemmingen als Singapore, Kuala Lumpur en Hong Kong, maar ook naar tal van mooie en interessante steden in Vietnam zelf.

Handig als je bijv. een reis hier naar toe wilt plannen. Zo vliegt deze airline naar o.a. Hanoi, Ho Chi Minh City, Da Nang, Hue, Hoi An en Na Trang in dit lang uitgestrekte land in zuidoost Azië. Tevens kan je ook als je op reis gaat naar bijv. Spanje of Italië zien via Vliegtuigradar24 welke airlines hier naar toe vliegen die bijv. niet naar Nederland vliegen.

Vliegtuigen spotten

Zo kan je een dagje vliegtuig spotten tijdens vakantie en zie je bijv. in Madrid meer airlines uit Zuid-Amerika naar toe komen aangezien dit grotendeels Spaanstalige landen zijn. Ook in Nederland zelf is er een verschil in vliegvelden, zo vlieg Wizz Air en Pobeda Airlines alleen vanaf Eindhoven Airport en zo kan je toch de mooie kleuren van o.a. Wizz Air in Nederland bezichtigen indien je alles vanaf Schiphol al heb gezien. Vliegtuigen volgen, tracken of spotten, doe het on-line! Meer tips voor een stedentrip vind je in dit artikel.

Ben jij een echte vliegtuigspotter? We lezen graag terug wat jou nou zo fanatiek maakt als het vliegtuigen betreft. Zelf vinden we het maar ene aparte hobby eerlijk gezegd 🙂


Bekijk de stedentrips & tours van bekende reisorganisaties:
getyourguide logo
ANWB stedentrips logo
GreenCitytrip logo
bebsy stedentrips logo
TUI logo

Plaats een reactie