Amsterdam met 4 Hotels in Vieze Hotel Top 10

Amsterdam levert maar liefst 4 van de 10 meest smerige hotels van Europa, zo blijkt uit onderzoek van de internationale reissite Tripadvisor. Het hotel De Lantaerne (Leidsegracht) wist dit jaar een 6de plaats te behalen. Het onderzoek is inmiddels al weer 10 jaar oud, dus onderstaande kan al lang weer verbeterd zijn.

Vieze hotels amsterdam

Een zevende plek was weggelegd voor het Y Boulevard Hotel (Prins Hendrikkade). Negende is dit jaar Hotel Manofa (Damrak). De lijst wordt afgesloten door Hotel The Globe (Oudezijds Voorburgwal). Het allersmerigste hotel van Europa is dit jaar trouwens Club Aqua Gumbet in Turkije. Onthoud die naam.

Vorig jaar stond het Amsterdamse Dam Hotel nog op de zesde plek, maar zij hebben kennelijk flink schoongemaakt het afgelopen jaar. Dit hotel viel dit jaar namelijk buiten de Top #10. De lijst is gebaseerd op de ervaringen en reviews van reizigers en bezoekers van TripAdvisor.

Roadtrip

Overnachten in Amsterdam? Een leuke optie is de Fletcher Roadtrip. Hierbij overnacht je in 3 of 4 Fletcher hotels. Je rijdt zelf met de auto van hotel naar hotel. Er zin verschillende thema’s, waaronder de City to City Roadtrips, waarbij ook Amsterdam wordt aangedaan. Fletcher hotels (meer info) zijn natuurlijk niet smerig! Dit zijn 3 en 4-sterren hotels verdeeld over heel het land. Ze bieden verschillende (wellness) arrangementen, maar ook een roadtrip waarbij je van hotel naar hotel rijdt. Lees de pagina over de Fletcher Roadtrip en zie of het wat voor jou is.

Mijd je liever grote (vieze) steden als Amsterdam en vind je kleinere steden maar ook natuurgebieden leuk? Check dan de autorondreizen van Natuurlijkreizen.nl. Je bezoekt dan wat kleineren stede, bv Inverness in Schotland en rijdt door spectaculaire natuur. Geen over-toeristische steden als Amsterdam met haar vieze hotelkamers.


Bekijk de stedentrips & tours van bekende reisorganisaties:
getyourguide logo
ANWB stedentrips logo
GreenCitytrip logo
bebsy stedentrips logo
TUI logo

Plaats een reactie