Citytripje.nl

Zo goedkoop mogelijk naar de mooiste steden

Moxy is een nieuw betaalbaar driesterren hotelmerk van Mariott International, met gemiddelde kamerprij-zen van 60 tot 80 euro, dat ontwikkeld is voor de nieuwe generatie (zaken)reizigers van 18 tot 35 jaar.

hotel bed moxy hotelsHet eerste hotel, Moxy Milan Malpensa Airport bij Terminal 2, opende op 1 september en eind oktober werd dit door Marriott groots gevierd in het hotel. Binnen tien jaar wil het merk 150 vestigingen openen in Europa.

De volgende vestigingen van Moxy hotels zijn voorzien bij gateways in München (airport), Berlijn (Ostbahnhof) in medio 2015 en verder in Frankfurt, Londen, Aberdeen en Oslo. Vervolgens zullen mogelijk andere steden volgen.

 

Marriott Hotels

De internationale hotelketen Marriott – met 3.900 hotel in 72 landen – heeft een partnership met Vastint Hospitality. Zij zijn onderdeel van Inter IKEA Group. Vastint Hospitality, gevestigd in Nederland, is ontwikkelaar, investeerder en eigenaar van de hotelvestigingen van Moxy Hotels. Marriott heeft Scandinavian Hospitality Management geselecteerd om de MOXY Hotels en de Courtyard Hotels te managen. Het Nederlandse Courtyard Hotel in Amsterdam-Zuidoost ligt naast de Amsterdam ArenA. Met het nieuwe label Moxy Hotels is het portfolio van Marriott uitgebreid naar 18 hotelmerken.

Prefab hotelkamers

De 162 hotelkamers van Moxy hotel in Milaan zijn pre-fab units die in Italië worden geproduceerd. Op deze manier kan een hotel tot 300 kamers in een tijdsbestek van 6 maanden realiseren. Verder zijn de kamers functioneel, maar zeer comfortabel. Bed en sanitair en faciliteiten, zoals een 42-inch lcd-tv, Apple TV en MiraCast, zijn van uitstekende kwaliteit.

Het hotel biedt gratis WiFi in het hele pand, een multifunctionele lobby, een mini-mart en een centrale ontmoetingsruimte. Er zijn geen vergaderzalen en fitness- ruimtes. Omdat, zo zegt Regional Sales Manager Michiel Baken: “Het idee is om met minimale middelen een maximale beleving te realiseren.

Ook wordt er gewerkt met een multitasking crew van in totaal 15 medewerkers. De check-in, het ontbijt- buffet en de bar zijn in de lobby, het hart van het hotel. De jonge crew is behulpzaam en vrolijk en dat levert veel positieve reviews op. Van de uitnodigende lobby, een livingroom met 4 verschillende zones, wordt intensief gebruik gemaakt door onze gasten. Derhalve is deze keten geschikt voor verschillende type gasten.

Ervaringen met Moxy Hotels

Heb jij al eens in een van deze hotels overnacht? We lezen je ervaring natuurlijk graag terug! Vervolgens helpt dit andere lezers weer verder. Wat vind je van het concept van Moxy?

Categories: nieuws

Populaire Citytrips

Miami

Ooit gedacht aan een stedentrip naar de Verenigde Staten? ...

Barcelona

Een Citytrip Barcelona, de hoofdstad van Catalunya, is altijd een ...

Lissabon

Lissabon, de stad van de Fado, krakende trammetjes, Belem-pasteitjes en ...

Praag

Citytrip Praag, mysterieus! Het geheimzinnige Praag heeft een enorme aantrekkingskracht ...

Madrid

Madrid, stad van het Prado-museum, het Koninklijk Paleis en vele ...

New York

New York, the city that never sleeps. Met zijn adembenemende ...

Berlijn

Een citytrip Berlijn is altijd een goed idee! De Duitse ...

Londen

Een Citytrip Londen is één van de meest populaire stedentrip-bestemmingen ...

Rome

De Citytrip Rome is wel de stedentrip der stedentrips! Beleef ...

Parijs

Een Citytrip Parijs betekent een trip naar de Lichtstad en ...

Istanbul

Citytrip Istanbul: Het oude Constantinopel is een ware clash der ...

Waarom een stedentri

Warschau is de hoofdstad van Polen en een aantrekkelijke stad ...

ANWB Reizen Magazine

Het ANWB Reiz& Magazine staat deze maand geheel in het ...

Top 10 Citytrips vol

Reisplannen voor het komende jaar kunnen weer gemaakt worden: deze ...

Citytrip Spel voor i

Een citytrip eens op een andere manier beleven? De Vlaamse ...

Lonely Planet Top 10

Reisgids Lonely Planet heeft een lijst opgesteld van de tien ...

Vliegtickets & Hotels zoeken

  • Hotels banner
  • Vliegtickets logo